خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه کیک وانیلی روی اجاق گاز (پخت کیک در قابلمه) + فیلم آموزشی

طرز تهیه کیک وانیلی روی اجاق گاز (پخت کیک در قابلمه) + فیلم آموزشی

طرز تهیه کیکی وانیلی روی اجاق گاز و بدون فر خیلی ساده و راحته. نه فقط اونایی که فر ندارن، بلکه خانم هایی که گاهی تنبلی هم میکنن میتونن این کیک خوشمزه رو روی اجاق گاز و داخل قابلمه درست کنن.

من قبلا طرز تهیه کیک شکلاتی روی اجاق گاز رو آموزش دادم. خیلی هم با استقبال مواجه شد.

اما از اونجایی که ممکنه عده ای ممنوعیت استفاده از کاکائو داشته باشن، تصمیم گرفتم طرز تهیه کیکی وانیلی روی اجاق گاز رو هم آموزش بدم.

برای تهیه این کیک نیاز به مواد یا وسیله خاصی نیست. همین که چهار تا تخم مرغ  مقداری آرد و شیر و شکر داشته باشین کافیه.

پس اگر دوست دارین یه کیک خوشمزه بدون فر رو یاد بگیرین تا آخر آموزش رو مطالعه کنید.

ویژگی مهم این کیک اینه که به راحتی میشه اون رو برای خامه کشی استفاده کرد.

طرز تیهه کیک وانیلی روی اجاق گاز
طرز تیهه کیک وانیلی روی اجاق گاز

مواد لازم

  • 1 و 1/2 پیمانه آرد.
  • 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر.
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین.
  • سه عدد تخم مرغ.
  • یک پیمانه پودر شکر یا شکر دانه ریز.
  • 2/3 پیمانه روغن مایع.
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل مایع یا پودری.
  • 1/2 پیمانه شیر.

طرز تهیه کیک وانیلی روی اجاق گاز

اول از همه قالب مورد نظر رو چرب کنید و دو لایه کاغذ روغنی بزارین. قابلمه مناسبی رو برای پخت کیک انتخاب کنید و وسیله ای که بشه قالب رو روی اون قرار بدین.

توی فیلم کاملا مشخصه.

مواد خشک یعنی آرد، جوش شیرین و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کنار بزارین.

سه تا تخم مرغ رو داخل کاسه ای بریزین و با همزن حدود سه دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه.

یک پیمانه پودر شکر رو در دو مرحله به تخم مرغ اضافه کنید و هر بار یک دقیقه مواد رو هم بزنید.

روغن مایع و وانیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

دیگه نیازی به همزن نیست.

آرد رو اضافه کنید و با لیسک مواد رو با هم مخلوط کنید.

شیر رو هم اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

مواد رو داخل قالب بریزین. قالب رو چند بار تکون بدین تا هوای داخل مواد تخلیه بشه.

یه قابلمه بزرگتر از قالب رو روی اجاق گاز بزارین و زیرش رو روشن کنید. درش رو بزارین تا گرم بشه.

وسیله ای مثل سه پایه یا حلقه فلزی رو داخل قابلمه بزارین تا کف قالب با کف قابلمه تماس نداشته باشه.

قالب رو داخل قابلمه بزارین. در قابلمه رو با دمکنی بپوشین و روی قابلمه قرار بدین.

حرارت باید ملایم باشه. حالا یک ساعت زمان نیاز هست. بعد از پنجاه دقیقه در قابلمه رو بردارین و با خلال چک کنید.

دور کیک باید تغییر رنگ داده باشه و روی کیک هم باید سفت شده باشه.

دوستان حرارت و اجاق گازها با هم فق دارن. ممکنه بیشتر یا کمتر از یک ساعت طول بکشه. حواستون باشه.

 

 

درباره article

حتما ببینید

باترمیلک چیست

باترمیلک چیست و روش درست کردن باتر میلک در خانه

حتما شما هم مثل من به تازگی در خیلی از دستورهای آشپزی با ماده ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + نوزده =