خانه / نان و شیرینی / دسر / طرز تهیه کرم پاتیسیر خانم گلاور یک کرم خوشمزه و مناسب برای تزیین و رومال کیک

طرز تهیه کرم پاتیسیر خانم گلاور یک کرم خوشمزه و مناسب برای تزیین و رومال کیک

طرز تهیه کرم پاتیسیر خانم گلاور . این کرم خوشمزه برای انواع تارت، پیراشکی، اکلر ، شیرینی ناپلئونی، پرکردن پیراشکی، تزیین و رومال کیک و همچنین بین لایه های کیک و خیلی موارد دیگه استفاده می شه.

این کرم به اسم کرم پاتیسیر، کرم پیستری، کرم شیرینی پزی، کرم فرانسوی تخم مرغی و شاید اسمای دیگه شناخته می شه و یکی از پرکاربردترین کرم ها در شیرینی پزی هست.

اگر به هر دلیلی نمی خواین برای لایه های کیک از خامه فرم گرفته استفاده کنید، پیشنهاد می کنم این کرم رو جایگزین کنید. اگر هم دوست دارین رنگ زردش بیشتر جلوه کنه میتونید از کمی زعفران استفاده کنید.

من کلیپی از طرز تهیه این کرم تهیه کردم که پیشنهاد می کنم توضیحات رو خوب بخونید و کلیپ رو ببینید. نکاتی مهم وجود داره که همین اول کار می گم:

  • میزان موادی که در کلیپ می بینید چند برابر بیشتر از میزانی هست که در دستور ذکر شده.
  • توی دستور کره رو به دلخواه قرار دادم. به این دلیل که اگر میخواین کرم رو برای چند روز نگهداری کنید، توصیه می کنم کمی کره یا خامه به مواد اضافه کنید تا بعد از سرد شدن ترک نخوره. اما اگر برای مصرف یک بار  و روزانه درست می کنید، میتونید کره رو حذف کنید.
  • در صورتی که کرم پاتیسیر رو طعم دار دوست داشته باشین میتونید از شکلات های طعم دار مثل شکلات سفید یا توت فرنگی در آخر کار قبل از سرد شدن کرم استفاده کنید.
کرم پاتیسیر خانم گلاور
طرز تهیه کرم پاتیسیر خانم گلاور

مواد لازم

  • دو عدد زرده تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آرد
  • یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت
  • یک پیمانه شیر
  • 1/4 پیمانه شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • کره 30 گرم

طرز تهیه کرم پاتیسیر خانم گلاور

 

اول از  همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین.

شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه.

شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید.

مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید.

میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید. اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره.

زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست.

شی رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه.

زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین.

زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید.

باید به صورت مداوم هم بخوره تا به غلظت مورد نظر برسین.

دقت کنید که مواد بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر میشه.

✅اگه تمایل دارید کرمتون رنگش زرد و یا طعمش زعفرانی باشه میتونید مقداری زعفران به شیر اضافه کنید و بعد پخت کرم رو شروع کنید.
.
✅غلظت کرم به سلیقه و مورد مصرفتون بستگی داره.

اگر کره خواستین استفاده کنید، در اخر کار قبل از خاموش کردن حرارت کره رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

در نهایت حتما حتما روی کرم رو با نایلون، سلفون و یا دستمال نخی بپوشونید و اجازه بدین سرد بشه. اگر این کار رو نکنید کرم رویه می بنده و قابل استفاده نیست.

 

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه بستنی زغالی

طرز تهیه بستنی زغالی با فیلم آموزشی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی زغالی بسیار ساده و راحت است.  همان گونه که میدانید این روزها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =