خانه / نان و شیرینی / کیک آلبالو شف طیبه با یک رسیپی ساده و خوشمزه که خوردنش به همه توصیه میشه

کیک آلبالو شف طیبه با یک رسیپی ساده و خوشمزه که خوردنش به همه توصیه میشه

کیک آلبالو شف طیبه . من قبلا در آموزشی جداگانه کیک آلبالو و بادام رو اموزش دادم که ترجمه ای از یک سایت خارجی بود.

اما این بار یه رسیپی ساده و خوشمزه از کیک آلبالو آوردم که حتما خوشتون میاد.

کیک آلبالو رسیپی های مختلفی داره. اما این یکی در عین سادگی خوشمزست و درست کردنش برای همه امکان پذیره.

مواد لازم

1 و 1/3 پیمانه آرد.

  • 1 پیمانه سرخالی شکر.
  • تخم مرغ متوسط دو عدد.
  • 1/3 پیمانه روغن.
  • 1/2 پیمانه ماست.
  • 1 پیمانه آلبالو هسته گرفته.
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل
  •  1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر

طرز تهیه کیک آلبالو شف طیبه

اول از همه فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

همه مواد رو نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون بیارین تا همدما بشن.

مثل همیشه آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و الک کنید.

هسته آلبالو ها رو بگیرین و با یک قاشق آرد خوب مخلوط کنید. این کار باعث میشه تا سنگین بشن و در حین پخت به ته کیک نفوذ نکنن.

حالا زرده و سفیده رو از هم جدا کنید.

اول سفیده رو بزنید تا کاملا حجیم بشه و وقتی ظرف رو بر میگردونید از ظرف بیرون نریزه.

سفیده رو در یخچال بزارین تا آب نندازه و برین سراغ زدن زرده ها.

زرده ها رو به همراه شکر و وانیل در حد 3 تا 4 دقیقه بزنید تا کاملا بی رنگ و کشدار بشه و حجمش هم زیادتر بشه.

بعد از این اول ماست رو اضافه کنید و هم بزنید. روغن رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

زمانی که روغن اضافه می کنید اگر زیاد مواد رو هم بزنید کیک سفت میشه.

حالا سفیده رو آروم اضافه کنید و با لیسک در یک جهت مواد رو هم بزنید.

الکی هم زدن سفیده ها باعث میشه تا پف کیک کم بشه.

مرحله آخر هم نوبت اضافه کردن آرد هست.

آروم آروم آرد رو اضافه کنید و با لیسک در یک جهت به صورت دورانی هم بزنید.

حالا قالب رو چرب و آرد پاشی کنید. اگر قالب ساده دارین کاغذ روغنی بزارین.

اگر هم قالبتون طرح دار هست، با روغن جدا کننده کیک از قالب چربش کنید.

نصف مایه کیک رو بریزین داخل قالب.

آلبالوهای مخلوط شده با ارد رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.

حالا این مایه رو داخل قالب بریزین.

قالب رو به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر بزارین.

بعد از 40 دقیقه با خلال چک کنید. اگر پخته بود فر رو خاموش کنید و گرنه باز هم بهش زمان بدین.

در نهایت پانزده دقیقه به کیک در محیط آشپزخونه استراحت بدین تا سرد بشه و بعد اون رو از قالب جدا کنید.

اینم بافت کیک از نزدیک.

از طعم و مزش که دیگه نگم براتون.

حتما درست کنید و نوش جان کنید.

درباره article

حتما ببینید

باترمیلک چیست

باترمیلک چیست و روش درست کردن باتر میلک در خانه

حتما شما هم مثل من به تازگی در خیلی از دستورهای آشپزی با ماده ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =