خانه / رژیم غذایی / رژیم غذایی بیماران دیابتی / طرز تهیه ماکارونی دم نکرده خوشمزه و آسان در چند دققیه

طرز تهیه ماکارونی دم نکرده خوشمزه و آسان در چند دققیه

طرز تهیه ماکارونی دم نکرده خیلی راحته.

خیلی ها دنبال این هستن که ماکارونی رو به صورت دم نکرده مصرف کنن. حتما می پرسین چرا؟

به دلایل مختلفی که مهم ترین اون رژیمی تر شدنش هست به ویژه برای افراد دیابتی.

وقتی مواد غذایی که دارای کربوهیدرات هستن مثل برنج، ماکارونی و نان برای مدتی دم داده بشن، سرعت آزادشدن قند (گلوکز) در اون ها بالا میره و در اصطلاح نمایه گلایسمی شان بیشتر میشه. ترکیب نشاسته ای در بدن به سرعت به قند ساده تبدیل میشه و درنتیجه پاسخ انسولین بدن هم بیشتر میشه.

برنج رو که نمیشه بدون دم کردن استفاده کرد. اما ماکارونی دم نکشیده موردی نداره.

طرز تهیه ماکارونی دم نکرده

معمولا موقع درست کردن یک ماکارونی خوشمزه چالش هایی در ذهن خانم ها به وجود میاد.

مثلا چگونه یک ماکارونی خوشمزه درست کنیم ؟ یا این که چکار کنیم ماکارونی خمیر نشود و …..

اگر مراحل رو با دقت پیش برین دیگه اشکالی پیش نمیاد و در نهایت یک ماکارونی لذیذ و خوشمزه دارین.

اول از همه باید سس ماکارونی رو درست کنید.

سس ماکارونی میتونه گوشتی یا سبزیجاتی باشه. این بستگی به خودتون داره.

میتونید ماکارونی بدون رب گوجه یا با رب گوجه درست کنید.

من قبلا طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت رو توضیح دادم. امروز فقط یه توضیح کلی در مورد سس ماکارونی میدم.

من از ترکیب سویا چرخ شده به همراه گوشت چرخی استفاده کردم.

پیاز رو تفت دادم و گوشت چرخی رو اضافه کردم. بعد از این که رنگش تغییر کرد و آبش کشیده شد، زردچوبه زدم و سویا رو اضافه کردم.

مواد رو تفت دادم و یک قاشق رب گوجه به همراه سه تا گوجه رنده شده اضافه کردم.

نمک و فلفل زدم و صبر کردم تا سس آماده بشه.

حالا شما برای سس از هر موادی و با هر روشی که دوست دارین استفاده کنید.

داخل قابلمه مقداری آب بزارین تا جوش بیاد.

کمی نمک و یک قاشق روغن هم اضافه کنید.

زمانی که آب جوش آمد باید ماکارونی رو اضاف کنید.

ماکارونی میتونید به صورت درسته یا شکسته داخل قابلمه بریزین.

پاستا
پاستا

روی بسته بندی های ماکارونی مدت زمان پخت اون نوشته شده. اما من میگم کاری به اون نداشته باشین.

زمانی که ماکارونی اضاف شد به آب جوش باید حواستون باشه و مرتب اون رو چک کنید.

چون نمیخوایم ماکارونی رو دم کنیم پس باید نرم برش داریم. اما نه خمیر.

ماکارونی رو هم بزنید و هر یه دقیقه یه دونه از اون رو با دندن تست کنید.

باید ماکارونی موقع جویدن زیر دندون سفت نباشه.

 ماکارونی دم نکرده
ماکارونی دم نکرده

ماکارونی رو داخل ابکش بریزین و با آب سرد شستشو بدین.

حالا دو کار میتونید بکنید.

یا این که ماکارونی رو به سس اضاف کنید و خوب مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشین.

یا این که ماکارونی در ظرف سرو بکشین و روش مقداری سس بریزین.

اینم از طرز تهیه ماکارونی دم نکرده

 

درباره article

حتما ببینید

گراتن سیب زمینی شف طیبه

گراتن سیب زمینی شف طیبه

گراتن سیب زمینی شف طیبه مزه خوبی داره و مورد پسند همه هست. تنها مشکلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =