خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه کیک چای ماسالا با فر و بدون فر

طرز تهیه کیک چای ماسالا با فر و بدون فر

طرز تهیه کیک چای ماسالا هم با فر امکان پذیره و هم بدون فر.

اگر دوست دارین کیک چای رو بدون فر درست کنید باید آموزش تهیه کیک وانیلی روی اجاق گاز رو ببینید و طبق اون روش کیک رو بدون فر درست کنید.

یک روز که چای ماسالا درست کرده بودم به این فکر افتادم که باهاش کیک هم درست کنم.

برای تهیه کیک ماسالا فقط کافیه به جای شیر یا ماست از چای ماسالا استفاده کنید.

اون موقع یه کیک با عطر و طعم بینظیر درست کردین.

دوستان اگر خواستین با چای ساده هم درست کنید هیچ مشکلی نداره. به جای چای ماسالا به همون میزان چای ساده استفاده کنید.

مواد لازم

  • سه عدد تخم مرغ.
  • 1/2 لیوان روغن مایع ( معادل۱۲۰ میلی لیتر)
  • یک لیوان سرخالی شکر (معادل ۲۱۰ گرم ).
  • 1/2 لیوان چای ماسالا
  • دو لیوان آرد سفید ( معادل ۳۰۰ گرم)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر.

نکته: منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی هست.

 

طرز تهیه کیک چای ماسالا

پس اول باید چای ماسالا درست کنید. یا این که یه چای ساده خوشمزه دم کنید. چای رو کنار بزارین تا کمی از حرارت بیفته و ولرم بشه.

فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید.

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و یک بار الک کنید.

تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو به همراه شکر سه چهار دقیقه با همزن بزنید تا حجیم بشه.

وانیل رو هم اضافه کنید.

حالا روغن مایع رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنید.

چای ماسالا رو هم اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

دیگه نیازی به همزن ندارین. آرد رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

کف قالب رو کاغذ روغنی بزارین و مواد رو داخل قالب بریزین.

قالب رو در فر گرم شده به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدین. بعد از 45 دقیقه با خلال چک کنید.

بعد از پخت قالب رو از فر بیرون بیارین و بعد از سرد شدن کیک رو از قالب جدا کنید.

  • قالب 20 سانت برای این میزان مواد کافیه.

درباره article

حتما ببینید

باترمیلک چیست

باترمیلک چیست و روش درست کردن باتر میلک در خانه

حتما شما هم مثل من به تازگی در خیلی از دستورهای آشپزی با ماده ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 14 =