خانه / مربا، ترشی و سس / ادویه جات / طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل با فیلم آموزشی و نکات مهم

طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل با فیلم آموزشی و نکات مهم

طرز تهیه پودر پاپریکا خیلی ساده هست. با هر میزان توانایی و مهارت که باشین میتونید پودر پاپریکا رو درست کنید.

موارد استفاده پودر پاپریکا

این پودر بی نظیر و جادویی برای ماکارونی٬ جوجه کباب ،کتلت، ناگت مرغ، خوراک مرغ، املت، سوسیس و کالباس خونگی، انواع سس های خانگی مثل کچاپ و….. خیلی کاربرد داره

ولی برای درست کردن یه پودر خوب و با کیفیت باید نکات مهمی رو رعایت کنید.

این نکات رو دونه به دونه من بختون میگم. ایشالا که پودر پاپریکا خوبی درست کنید.

برای درست کردن پاپریکا فقط به فلفل دلمه ای قرمز نیاز هست. منتهی نه هر فلفل دلمه ای قرمزی!

در ادامه و در فیلم نشون میدم که چه فلفلی خوبه.

طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

 

 

اول از همه باید یک کیلو فلفل دلمه ای قرمز رو بشورین و تمام دونه های داخلش رو خارج کنید.

دقت کنید که قسمت سفید رنگ داخل فلفل رو هم حتما جدا کنید.

حالا چه فلفلی خوبه؟

اگر به ته فلفل دلمه ای ها نگاه کنید برآمدگی هایی رو می بینید. بعضی از اون ها سه تا برآمدگی و بعضی ها چهار برآمدگی دارن.

فلفلی مناسب برای پاپریکا و پخت و پز هست که سه تا برآمدگی داشته باشه.

بعد از این فلفل رو به قطعات کوچیک برش بزنید.

حالا تصمیم بگیرین از چه روشی برای خشک کردن میخواین استفاده کنید.

الان تابستونه و آفتاب خوبه. میتونید فلفل های خرد شده رو داخل سینی بچینید و بزارین جلوی آفتاب. اگر زیادی توی افتاب بمونه سیاه رنگ و بد میشه.

یه روش دیگه هم اینه که سینی رو داخل فر بزارین.

برای این کار، فر رو روی کمترین درجه بزارید. حتما حتما هم در فر رو نیمه باز بزارین تا رطوبت و گرمای زیاد خارج بشه. اگر اینجا هم دما بالا بره فلفل ها سیاه و بدمزه میشن.

اگر هم توی زمستون خواستین این پودر رو درست کنید میتونید در یک سینی فلزی یا رویی فویل بچینید و بزارید روی شوفاژ یا بخاری تا خشک بشه. البته حرارت بخاری باید کم باشه تا نسوزه و تیره نشه.

بعد از خشک شدن هم خوب خوب آسیابش کنید.

نکات مهم:

  • بعد از خشک شدن فلفل ها، باید سریع اون ها رو آسیاب کنید. در صورتی که بعد از خشک شدن سریع آسیاب نشن، دوباره رطوبت محیط رو میگیرن و آسیاب کردنشون سخت میشه.
  • برای جلوگیری از تغییر رنگ و کمتر شدن چسبندگی هم میتونید کمی روغن مایع بهش اضافه کنید و یک بار دیگه فلفل ها رو پالس کنید.
  • حتما در ظرف دربسته در یخچال نگهداری بشه.

 

پودر پاپریکا خونگی اصلا قابل مقایسه با پودر پاپریکای شرکتی نیست. بسیار خوش عطر و خوش رنگه.

ایده گرفته از اینستاگرام

درباره article

حتما ببینید

گرام ماسالا

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا

گرام ماسالا از نظر لغوی یعنی «ادویه تُند». ماسالا مجموعه‌ای ترکیبی از ادویه‌های مفید است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 18 =