خانه / نان و شیرینی / دونات شف طیبه با یک رسیپی ساده و جایگزین برای علاقه مندان به این شیرینی

دونات شف طیبه با یک رسیپی ساده و جایگزین برای علاقه مندان به این شیرینی

دونات شف طیبه رو خیلی از عزیزان دستورش رو میخواستن. تا اونجایی که من تحقیق کردم ایشون دونات آموزش ندادن.

من چندین سایت و پیجشون رو نگاه کردم ولی چیزی تحت عنوان دونات شف طیبه پیدا نکردم.

اما اگر دنبال دستور دونات خوب، پوک و خوشمزه هستین پیشنهاد میکنم این رسیپی رو امتحان کنید.

نتیجه کار بسیار عالی و خوشمزه هست.

میتونید عکس دوناتهایی رو که درست کردین توی اینستاگرام برام بفرستین تا در استوری به نام خودتون نشون بدم.

اینم یه دونات با دستوری ساده و خوشمزه برای دوستداران این شیرینی خوشمزه

حتما شما هم مثل من موافقید که دونات پوک و خوشمزه تازه تازه خوردن داره.

حالا اگر خونگی باشه که دیگه محشره.

من قبلا دونات قاشقی رو آموزش دادم. اون دونات خیلی سریع آماده میشه. نه خمیرمایه میخواد و نه استراحت داره.

در عرض ده دقیقه میتونید دونات های قاشقی خوشمزه ای درست کنید. لینکش رو گذاشتم. اگر دوست داشتین دیدن کنید.

مواد لازم

  • روغن جامد یا کره ……. یک قاشق غذاخوری سرپر
  • آرد……. به مقدار لازم حدود سه پیمانه
  • تخم مرغ متوسط…….یک عدد
  • آب ولرم …….1/2 پیمانه
  • خمیرمایه …… یک ق مرباخوری+ یک پنجم پیمانه آب گرم+یک ق مرباخوری شکر
  • نمک…… نوک قاشق چایخوری
  • وانیل…… 1/3 قاشق چایخوری
  • شکر……. دو قاشق غذاخوری

دونات شف طیبه

طرز تهیه دونات شف طیبه

قبل از هر کاری باید مخمر رو عمل بیارین. برای این کار خمیرمایه و شکر رو به همراه آب گرم مخلوط کنید. در ظرف رو ببندین و حدود ده دقیقه در جای گرمی قرار بدین تا عمل بیاد.

دونات شف طیبه

نشانه عمل آمدن خمیرمایه اینه که روی اون حباب هایی ایجاد میشه و حجم اون زیادتر میشه و پف میکنه میاد بالا.

بعد خمیرمایه عمل امده را به همراه روغن جامد یا کره، تخم‌مرغ، شکر،نمک، وانیل، آب ولرم با هم مخلوط کنید.

 

حالا دو پیمانه آرد رو اضافه کنید تا خمیر تشکیل بشه. باید پیمانه ی سوم رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا جایی که خمیر جمع بشه. ورز بدین تا خمیر یکدست بشه و بدست نچسبه. البته یه کم چسبندگی طبیعیه و نباید آرد زیاد استفاده کنید.

باید خوب ورز بدین تا خمیر جمع بشه و دیگه به دست نچسبه. تقریبا ده دقیقه ورز دادن نیاز داره. برای داشتن یه دونات خوب نباید این قسمت رو حذف کنید.


کف ظرف رو کمی چرب کنید. خمیر رو داخلش بزارین و روش رو با نایلون بپوشونید تا یک ساعت در جای گرم استراحت کنه و حجیم بشه.

بعد از استراحت حتما پفش رو بگیرین.

دونات شف طیبه

خمیر رو پهن کنید و با قالب مخصوص دونات قالب بزنید.

اگر هم قالب دونات ندارین نگران نباشین.

خمیر رو پهن کنید. با قالب ساده گرد یا سر لیوان، قالب بزنید.

وسط خمیر رو هم با سر بطری آب معدنی خالی کنید.

حالا خمیرهای قالب زده رو روی کاغذ روغنی یا یه پارچه تمیز که آردپاشی شده بزارین. روی اون ها رو با نایلون بپوشونید و دوباره نیم ساعت دیگه استراحت بدین.

دیگه کار تمومه.

داخل ظرف گودی روغن بریزین و اجازه بدین تا داغ بشه.

دونات شف طیبه

 

خمیر دونات رو در روغن سرخ کنید. با کمک قاشق دونات را کمی در تابه حرکت بدین تا پف کنه.
یک سمتش سرخ شد برگردونید سمت دیگشم سرخ بشه.

از روغن خارج کنید و بعد از این که سرد شد، داخل پودر قند بغلتونید یا این کهه داخل شکلات ذوب شده بزنید.

نکات مهم:

  • باید دونات رو با حرارت ملایم سرخ کنید. در غیر این صورت بیرونش سریع سرخ میشه در حالی که داخلش خام و نپخته هست.
  • بهتره از ظرف کوچک و دیواره بلند برای سرخ کردن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه.
  • تایم های ورز دادن و استراحت خمیر خیلی مهمه. اون ها رو به هیچ عنوان حذف نکنید.

علت سفت شدن دونات

یکی از مهم ترین ایراداتی که موقع درست کردن دونات با اون مواجه می شیم اینه که بعد از پخت میبیند که دونات خیلی سفت شده. تنها موردی که میتونه موجب بروز این مشکل بشه اینه که موقع خمیرگیری آرد زیادی به خورد خمیر دادین. دوستان عزیزم، چسبندگی خمیر رو با ورز دادن باید بگیرین. برای اینکه بهتر متوجه بشین لطفا مطلب آموزش ورز دادن خمیر رو مشاهده کنید.

درباره article

حتما ببینید

باترمیلک چیست

باترمیلک چیست و روش درست کردن باتر میلک در خانه

حتما شما هم مثل من به تازگی در خیلی از دستورهای آشپزی با ماده ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 14 =