خانه / نان و شیرینی / کیک بدون بکینگ پودر و جوش شیرین با بافتی متراکم و خوشمزه

کیک بدون بکینگ پودر و جوش شیرین با بافتی متراکم و خوشمزه

کیک بدون بکینگ پودر و جوش شیرین دستورهای زیادی داره.

معمولا اینجور کیک ها بافتی متراکم تر از بقیه دارن. اگر به هر دلیلی دوست ندارین کیک با بکینگ پودر و جوش شیرین درست کنید حتما این روش رو امتحان کنید.

کلا کیک بدون بکینگ پودر و جوش شیرین یه مدل از انواع هزاران مدل کیک هست که در سراسر دنیا پخته میشه.

منتهی ما ایرانی ها خیلی دوست داریم کیک ها که میخوریم بافت لطیف و نرمی داشته باشن.

پس درست کردن کیک بدون این مواد هم امکان داره.

  • نکته: معمولا این نوع کیک رو در قالب های لوف یا قالب ساده درست میکنن.

مواد لازم

  • تخم مرغ پنج عدد.
  • شکر 1/2 پیمانه + دو قاشق غذاخوری
  • وانیل1/2 قاشق چایخوری
  • آرد 2/3 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1/2 پیمانه
  • کره هم دمای محیط 80 گرم

کیک بدون بکینگ پودر و جوش شیرین


طرز تهیه کیک بدون بکینگ پودر و جوش شیرین


در ابتدا فر رو روی دمای 175 درجه روشن کنید.

تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارین و مرتب هم بزنید.

اگر به حال خودش رهاش کنید تخم مرغ ها می پزن. پس باید مرتب هم بخوره در حدی که فقط شکر حل بشه.

مقداری از مواد رو بین دو انگشت بگیرین. اگر زبری شکر رو احساس نکردین دیگه کافیه.

مواد رو از روی بخار کتری بردارین. وانیل رو اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید.

سه چهار دقیقه بزنید تا مواد حجیم بشه.

کره رو به روش بن ماری ذوب کنید و بذارید کامل سرد بشه و حدود یک پیمانه از مایه تخم مرغ رو با کره ذوب شده در ظرفی جداگانه بصورت دورانی با لیسک مخلوط کنید.
نشاسته ذرت و آرد رو سه بار با هم الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت بصورت دورانی هم بزنید.
در اخر کره و یک پیمانه از مایه تخم مرغی رو به مواد کیک اضافه کنید و باز در یک جهت با لیسک هم بزنید. ته قالب لوف یا قالب ساده رو کاغذ روغنی بندازید. 

مایه کیک رو داخل قالب بریزین و نیم ساعت داخل فر بزارین.

این کیک در ظرف در بسته چندین روز به خوبی و با کیفیت عالی در دمای محیط باقی میمونه.

درباره article

حتما ببینید

باترمیلک چیست

باترمیلک چیست و روش درست کردن باتر میلک در خانه

حتما شما هم مثل من به تازگی در خیلی از دستورهای آشپزی با ماده ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =