» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » دلمه » طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور به صورت تصویری و مرحله به مرحله
طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور
دلمه - مطالب

طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور به صورت تصویری و مرحله به مرحله

اردیبهشت 16, 1403 50150

طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور رو تقدیم میکنم به شما🥰 و تمام فوت و فن دلمه برگ مو رو میگم خدمتتون
دلمه های خوشمزه این فصل رو از دست ندین
این دلمه های پرطرفدار رو تا فصل برگ تازه انگور هست حتما درست کنید
چاشنی دلمه برگ مو هم سلیقه ای هست عده ای ترش، عدیه ای شیرین و بعضیها هم ملس دوست دارن. طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید هم در سایت گذاشته شده.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.

مواد لازم برای پنج نفر

يک پيمانه لپه پخته شده
نصف پيمانه برنج شسته شده ( خام)
گوشت چرخی سیصد گرم
آب یک و نیم پیمانه
سبزی مخصوص دلمه
برگ مو به مقدار لازم
پیاز دو عدد متوسط
رب انار نصف پیمانه
اب یک پیمانه
سرکه یک چهارم پیمانه
شکر دو ق غ

طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور

پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخی و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه شود.
بعد از این که آب گوشت کشیده شد، برنچ و لپه اضافه کنید
مقداری سبزی مخصوص دلمه ( نعنای خشک دو ق غ-ترخون_ جعفری- ريحون- مرزه- كمی تره) اضاف كنيد من بیشتر از نصف پیمانه سبزیجات خشک ریختم . کمی تفت بدین و مقداری نمک بزنید و حرارت خاموش کنید.
درصورت تمایل هم میتونید کمی زرشک به مواد اضافه کنید


برگ موها رو بشورین و داخل قابلمه ای که در اون در حال جوشیدنه بریزین همین که دیدین برگ تغییر رنگ داد آبکش کنید حدود دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
برگ ها که از حرارت افتادن، مواد را بين برگ ها گذاشته و ميپيچيم، كف قابلمه مقداری برگ ميزاريم تا ته نگيره، و دلمه ها رو روش ميچينيم كنار هم و بدون فاصله تا اخر، بعد با حرارت كم و يک و نيم ليوان اب و دو ق غ روغن مايع ، روغن برا براق شدن دلمه هست ،به مدت يک ساعت میزاریم بپزن و حتما حتما هم بايد يه بشقاب چينی بزاريد رو دلمه ها تا تكون نخورن و باز نشن تا اخرين لحظه

طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور
بعد از يک ساعت سركه و و یک ليوان اب و نصف ليوان رب انار و دو ق غ شكر اضافش ميكنيم آروم از گوشه قابلمه اضافه میکنیم تا دلمه ها تكون نخورن، حرارت کم باشه تا اروم اروم دلمه ها مزه دار بشن و کامله کامل پخته شن آخر كار مزش رو امتحان كنيد اگه دوس داشتيد ميتونيد ترش تر يا شيرينترش كنيد يه بشقاب چينی و سنگين رو حتما بزاريد هيچ مشكلی هم برا بشقاب به وجود نمياد،ميتونيد بيست دقيقه اخر هم چنتا گوجه سبز یا آلوبخارا اضافش كنيد

بهترین روشی که میتونید باهاش دلمه برگ انگور درست کنید همین روش هست.
در عین سادگی خروجی بسیار مطلوبی خواهید داشت.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت