طرز تهیه سس چدار مرحله به مرحله و تصویری
طرز تهیه سس چدار برای سیب زمینی، ساندویچ و انواع همبر و گوشت رو برای شما عزیزان میزارم.
سس چدار، یا سس پنیر چدار یا سس پنیر یک سس سنتی است که در آشپزی انگلیسی استفاده میشود. این سس بر پایه سس بشامل است که به عنوان یکی از سسهای مادر شناخته میشود.
سس چدار را می توانید برای انواع ساندویچ ها به ویژه انواع همبر استفاده کنید. طرز تهیه همبر خانگی ساده با فیلم در سایت گذاشته شده است.
امروزه سس چدار با مارک های مختلفی در بازار وجود داره که میشه به راحتی با مراجعه به فروشگا هها اون رو تهیه کرد. اما خوبه بدونید که طرز تهیه سس چدار بسیار ساده هست و از نظر سلامت بسیار سالم تر از نوع بازاری هست و از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه هست.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 2 نفر:
-
کره 1.5قاشق غذاخوری سر پر
-
آرد 2قاشق چای خوری
-
1.5لیوان شیر
-
یک قاشق چایخوری نمک
-
8تکه پنیر چدار
طرز تهیه سس چدار
- سس چدار رو با آب هم میتونید درست کنید. کافیه به جای شیر آب بریزین. اما طعم سس با شیر بسیار خوشمزه تر هست.
- اگر موقع اضافه کردن شیر مواد رو تند تند هم نزنید، باعث ایجاد گلوله هایی میشه که میتونه ظاهر سس رو زشت کنه.