طرز تهیه پیتزا کالزونه
طرز تهیه پیتزا کالزونه رو میزارم برای همه اون کدبانوهایی که دوست دارن انواع پیتزا رو درست کنن.
پیتزا کالزونه برمیگرده به قرن هفدهم میلادی. تاریخچه پیدایش این پیتزا هم جالبه. در قرن 17 برای این که افرادی که شاغل هستن و فرصت نشستن و غذاخوردن با آداب کامل رو نداشتن و یا مردمی که در خیابان ها در حال حرکت بودن و میخواستن چیزی برای رفع گرسنگی بخورن، این غذا رو اختراع کردن به این صورت که خمیر رو از وسط تا میکردن تا به صورت نیمه ماه دربیاد.
در ابتدا کالزونه تشکیل شده بود از یک خمیر و مواد میانی اون هم گوجه و پنیر موزارلا بود که کم کم تغییر کرد و مواد میانی بسیاری رو دربرگرفت.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
- خمیر پیتزا
- پنیر پیتزا
- مواد گوشتی، مرغ، سوسیس و یا سبزیجات پخته
طرز تهیه پیتزا کالزونه
خب برای شروع نیاز داریم به خمیر پیتزا. پیشنهاد من خمیر جادویی بدون تخم مرغ هست.
کیفیت بسیار عالی داره و همین طور که در پست مربوط به خودش توضیح دادم برای انواع پیتزا و نان و … قابل استفاده هست.
مواد میانی این پیتزا هم دلخواه هست. شما هر چی داشتین استفاده کنید.
میتونید گوشت چرخی رو با پیاز تفت بدین و فلفل دلمه نگینی اضافه کنید. یا مرغ پخته ریش ریش به همراه پیاز تفت بدین و ….
یا حتی از ترکیب سبزیجاتی مثل قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمینی و اسفناج استفاده کنید.
زمانی که خمیر دوره استراحت رو طی کرد و حجمش دو برابر شد، در اندازه متوسط (مثلا به اندازه پیشدستی برنج خوری) به صورت دایره به کمک وردنه باز می کنیم.
میتونید روی خمیر سس پیتزا یا سس کچاپ بزنید. یا این که همین طور ساده درستش کنید.
حواستون باشه که باید روی نصف خمیر کار کنید چون قرار هست نیمه دیگه خمیر تا زده بشه.