» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » طرز تهیه مربای گلابی تصویری و مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای گلابی تصویری
چاشنی - مربا - مطالب

طرز تهیه مربای گلابی تصویری و مرحله به مرحله

خرداد 27, 1403 40108

طرز تهیه مربای گلابی تصویری و مرحله به مرحله رو در این مطلب میبینید. گلابی میوه ای خوشمزه و خوش عطر هست. پوست نازکی داره و به دلیل عطر و مزه خاصش برای انواع دسر و کیک مناسبه. علاوه بر این یه گزینه عالی برای درست کردن مربا هست.

مربای گلابی بسیار خوشمزه هست حتما امتحان کنید.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • 500 گرم گلابی
  • 2لیوان آب
  • 400 گرم شکر دانه ریز
  • 2 عدد میخک
  • یک قاشق آبلیمو تازه

میزان شکر و گلابی مساوی هست یعنی اگر نیم کیلو گلابی دارین، نیم کیلو هم شکر لازمه اما اگر گلابی شیرین باشه میتونید شکر کمتری استفاده کنید.

گلابی رو بشورین و پوستش رو بگیرین و تخم اون رو دربیارین سپس به قطعات در اندازه دلخواه خرد کنید.

حالا گلابی، شکر و آب را داخل قابلمه بریزید. قابلمه رو روی حرارت بزارین و پخت و پز را روی حرارت کم شروع کنید. اگر حرارت زیاد باشه آب به سرعت تبخیر میشه در حالیکه گلابی ها هنوز سفت هستن.
میخک ها را هم اضافه کنید. استفاده از میخک اختیاری هست و اگر در منزل ندارین حذفش کنید اما عطر خوبی به مربا میده. روی حرارت ملایم بپزید و هر از گاهی هم بزنید و کف تشکیل شده از روی آن را بردارید.
برداشتن کف روی مربا باعث شفاف شدن مربا میشه.
وقتی شروع به تغییر رنگ کرد، آب لیمو را اضافه کنید.
طرز تهیه مربای گلابی تصویری
حدود 45 دقیقه بپزید. وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و میخک ها را بردارید.
طرز تهیه مربای گلابی تصویری
مربای گلابی شما آماده است.
نکته:

میخک ها را زمانی که مرحله پخت به پایان رسیده از مربا خارج کنید. در غیر این صورت باعث تلخ شدن طعم آن می شوند.

در کتاب مستطاب آشپزی نجف دریابندری درباره مربای گلابی این طور آمده که:

گلابی را پوست بگیرید و تخم اون رو خارج کنید. داخل قابلمه بریزین و نیمی از شکر رو اضافه کنید. زیر و رو کنید و یک شب تا صبح در یخچال قرار بدین. صبح قابلمه رو روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه و گلابی ها بلوری بشن. بعد از این باقیمانده شکر و آبلیمو رو هم اضافه کنید و آهسته هم بزنید و اجازه بدین مربا بجوشه و شهد غلیظ بشه. اگر شهد خیلی سفت شد کمی آب جوش اضافه کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت