» مطالب » طرز تهیه رول دارچینی با کرم و فیلم آموزشی
مطالب - نان - ویدئو

طرز تهیه رول دارچینی با کرم و فیلم آموزشی

شهریور 4, 1403 130369

طرز تهیه رول دارچینی با کرم خوشمزه و پنیری رو براتون میزارم تا درست کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید.

قبلا هم طرز تهیه رول دارچینی تصویری و بدون تخم مرغ رو گذاشتم. این رول با تخم مرغ هست.

نان رول دارچینی نوعی رول شیرین هست که اصالتش برای صرف صبحانه هست اما در کشور عزیزما، به عنوان یه شیرینی پرطرفدار و محبوب و خوشمزه و خوش عطر استفاده میشه.

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه باید اول یه خمیر اماده کنید و بعد وسطش کره و دارچین بزارین ورول کنید. این نان خوشمزه، اولین بار در کشور سوئد تهیه شده و بسیار در این کشور محبوبه، بطوریکه از سال 1999 میلادی، روز چهارم اکتبر در این کشور “روز رول دارچینی” نامگذاری شده و به نوعی جشن شروع پاییزرو با پخت این نون برگزار می کنند. در سوئد به این رول kanelbulle گفته می شه که معنی لغوی این واژه ” نون دارچینیه”.

فیلم طرز تهیه رول دارچینی با کرم رو داخل کانال آشپزی ایران پخت در ایتا گذاشتم.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم:

  • آرد: چهار پیمانه
  • خمیرمایه: یک قاشق مرباخوری
  • آب ولرم: یک دوم پیمانه
  • شیر ولرم: یک دوم پیمانه
  • شکر سفید: دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد

مواد لازم داخل خمیر: 

  • دارچین: دو قاشق غذاخوری 
  • شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه 
  • کره: 60 گرم 

طرز تهیه رول دارچینی با کرم

روغن مایع+شکر+تخم مرغ+ آب و خمیرمایه و شیر را با هم مخلوط کنید.  آرد را به تدریج اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.در این مرحله هنوز خمیر چسبناک است.
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آرد پاشی 5 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد.
◀◀◀دقت کنید آرد را خییلی کم کم اضافه کنید و بیشتر چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید وگرنه خمیر سفت و خشک شده و نان در فر سنگین شده و پف نمیکند.
عواملی مثل دمای محیط، نوع ورز دادن، جنس خمیرمایه… روی مدت زمان ورز تاثیر میذاره و زیاد ورز دادن به اندازه کم ورز دادن نان رو خراب می کنه، پس بعد از پنج دقیقه، هر یک دقیقه خمیر رو چک کرده و بیش از ده دقیقه خمیر رو ورز ندید.
زمانی که خمیر برای دو برابر شدن نیاز داره بسته به جنس خمیرمایه و حرارت محیط، می تونه بین یک ساعت و ربع تا دو ساعت متغیر باشه، چیزی که مدنظره دو برابر شدن خمیره. استراحت بیش از حد خمیر رو خراب می کنه و تنها راه فهمیدن میزان استراحت چک کردن خمیره. برای چک کردن می تونید قبل از شروع استراحت روی ظرف علامت بزنید، زمانیکه حجم خمیر دو برابر شد یعنی استراحت کافیه، خمیر رو بعد از یک ساعت و ربع چک کنید.
بعد از دو برابر شدنِ خمیر و اتمام استراحت، با مشت پف خمیر رو بگیرید و هواش رو خارج کنید.
سطح کار رو تمیز و بعد خیلی کم آرد پاشی کنید، خمیر رو در حد یک دقیقه ورز بدید. روی سطح آردپاشی یا یک صفحه سیلیکونی خمیر رو به شکل مستطیل  ابعاد 40 ×60 سانت باز کنید.
60 گرم کره رو ذوب کنید و بزارین کاملا خنک بشه و بعد دارچین و شکر قهوه ای رو بهش اضافه کنید و تمام سطح خمیر رو پوشش بدین.
شکر قهوه ای طعم نهایی نان را عالی میکنه ولی اگه در دسترس ندارید از شکر سفید دانه ریز استفاده کنید.
خمیر رو از قسمت بلندش رول کنید و خمیر رول شده رو با چاقو یا کاردک به اندازه سه تا پنج سانت برش بزنید.
 کف ظرف به ابعاد 25 ×35 سانت را کاغذ انداخته خمیر را با فاصله بچینید .
روی قالب سلفون کشیده یا حوله آشپزخانه بندازید و اجازه بدید در جای گرمی به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه استراحت کنه.
طرز تهیه رول دارچینی با کرم
سپس در فر 190 درجه 20 تا 25 دقیقه بپزید.
◀◀◀برای حفظ لطافت خمیر کف فر ظرف آب جوش بگذارید.
طرز تهیه رول دارچینی با کرم
◀◀◀آیسینگ خامه ای=100 گرم پنیر خامه ای+ 100 گرم خامه صبحانه+ 2 تا 3 قاشق پودر قند+ 1 قاشق شیر+ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل…با همزن بزنید تا یکدست شود و روی نان داغ بمالید و سرو کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت