طرز تهیه گوجه بادمجان ساده با فیلم
طرز تهیه گوجه بادمجان ساده و خوشمزه رو در این مطلب یاد میگیریم.
اگر بخوام غذای مورد علاقه خودم رو نام ببرم قطعا گوجه بادمجان جزو اولین گزینه هاست😋 این غذای وگان جزو خورش ها یا خوراک های لذیذ هست.
هم میتونید با برنج سرو کنید هم با نون.
اگر با نون سرو میکنید حتما سبزی خوردن کنارش بزارین و اگر با برنج سرو میکنید سالاد شیرازی فراموش نشه. طرفدارهای بادمجون حتما از آموزش طرز تهیه کوفته بادمجان بدون گوشت هم دیدن کنید. مطمئنم خوشتون میاد.
دوستان عزیزم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
مواد لازم برای 2-3 نفر:
1 | بادمجان | دو عدد بزرگ |
2 | گوجه فرنگی | 4 عدد متوسط |
3 | آب | یک پیمانه |
4 | پیاز | یک عدد متوسط |
5 | سیر | دو – سه حبه |
6 | رب گوجه | 1 قاشق غذاخوری |
7 | فلفل، نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
8 | فلفل سبز | یک عدد شیرین |
طرز تهیه گوجه بادمجان ساده و خوشمزه
بادمجان ها رو هم میتونید با پوست استفاده کنید و هم پوستش رو بگیرید هر جور خودتون دوست دارین.
پوست بادمجون ها رو بشورین و اون ها رو به صورت دلخواه برش بزنید.
داخل یه سینی بزارین و مقداری نمک روی بادمجون ها بریزین و بزارین 30 دقیقه در همین حالت بمونن. این کار هم به تلخی گرفتن از بادمجان کمک میکنه، هم از مصرف روغن زیادی حین سرخ کردن جلوگیری میشه.
وقتی روی بادمجان ها قطرات آب جمع شد، اون ها رو بشورین و با حوله آشپزخانه خوب خشک کنید.
4 قاشق غذاخوری روغن را به تابه اضافه کنید، بگذارید داغ بشه و بادمجان ها را از دو طرف سرخ کنید تا طلایی بشن. با حرارت متوسط باید حدود 15 دقیقه طول بکشه. بعد از سرخ شدن آنها را بردارید و کنار بگذارید.
داخل همون تابه، پیاز رو ریز خرد کنید و تفت بدین تا سبک و طلایی بشه و بعد سیرهای رنده شده رو اضافه کنید و حدود سه دقیقه دیگه تفت بدین.
رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به پیاز و سیر اضافه کنید. 1 پیمانه آب داغ اضافه کنید و غذا رو به آرامی هم بزنید تا رب گوجه فرنگی، ادویه ها و آب با هم ترکیب بشن.
بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و درب تابه رو بزارین و اجازه بدین با حرارت ملایم غذا یک ربع بپزه.
بعد از این مدت، فلفل شیرین خرد شده (یا تند طبق میل و ذائقه خودتون) و گوجه ها رو اضافه کنید و یک ربع دیگه زمان پخت بدین.
خوراک گوجه بادمجان ما آمادست با نان یا برنج سرو کنید.
امیدوارم آموزش طرز تهیه گوجه بادمجان ساده براتون مفید باشه. خوشحال میشم نظرتون رو کامنت کنید.