» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر و بدون تخم مرغ
بدون تخم مرغ - مطالب - ویدئو

طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر و بدون تخم مرغ

مهر 18, 1403 60122

طرز تهیه رول دارچینی رول دارچینی با بکینگ پودر و بدون تخم مرغ یه شیرینی خوشمزه و سریع هست که در 30 دقیقه آماده میشه.

من عاشق رول دارچینی هستم، قبلا هم طرز تهیه رول دارچینی با کرم و طرز تهیه رول دارچینی تصویری و بدون تخم مرغ را در سایت گذاشتم.

اما مشکلی که این نان ها دارند اینه که زمان زیادی رو باید برای درست کردنشون بزاری!

حداقل یک ساعت زمان نیاز هست تا خمیر استراحت کنه و باقی مراحل هم زمان بر هست.

خلاصه این که چیزی حدود 2 ساعت زمان میبره!

اما گاهی اوقات وقت کمه یا قراره مهمان بیاد و یا بچه ها هوس میکنن و نمیتونی وقت زیادی برای این کار بزاری.

بنابراین بهترین کار اینه که رول دارچینی بدون خمیرمایه – تخم مرغ و کره رو درست کنی😊

با بافتی عالی، نرم، سبک، و همان طعم دارچینی خوشمزه!

پس بدون معطلی بریم سراغ طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر و بدون تخم مرغ

فیلم طرز تهیه رول دارچینی رول دارچینی با بکینگ پودر را در کانال آشپزی ایران پخت بارگزاری میکنم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • 2 و سه چهارم پیمانه آرد قنادی
  • یک پیمانه ماست
  • یک چهارم پیمانه شکر
  • 5 قاشق غذاخوری کره ذوب و سرد شده
  • یک قاشق چایخوری وانیل مایع یا نصف قاشق چایخوری وانیل پودری
  • دو و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر

مواد میانی:

  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه شکر
  • دو قاشق چایخوری پودر دارچین

رول دارچینی بدون خمیرمایه

طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر

فر را روی  350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید تا گرم بشه.

کف یک ظرف 22 سانتی را کاغذ روغنی بزارین و روی کاغذ را با برس چرب کنید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، ماست، وانیل، بکینگ پودر، شکر و کره گیاهی ذوب شده را اضافه کنید.

با لیسک مواد را مخلوط کنید و وقتی خمیر نسبتا جمع شد، دستتون رو چرب کنید و خمیر را ورز بدین.

رول دارچینی بدون خمیرمایه

در ابتدا خمیر کمی چسبناک هست اما نباید آرد اضافی بریزین. با ورز دادن خمیر، چسبندگی آن را بگیرید.

از اونجایی که نوع آردها و میزان چربی ماست و کره متفاوت هست، اگر بعد از ورز دادن، خمیر چسبنده بود، کمی آرد اضافه کنید. اگر خیلی خشک بود، ماست بیشتری اضافه کنید.

سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به شکل مستطیلی در ابعاد حدودی 20 در 30 باز کنید.

3 قاشق کره ای که برای مواد میانی بود و نرم شده هست را با قاشق یا برس روی سطح خمیر بمالید.

شکر و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و روی سطح خمیر بپاشید.

خمیر را از قسمت طول رول کنید تا به شکل یک استوانه بلند بشه.

طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر,

با نخ دندان به 9 قسمت مساوری برش بزنید و داخل قالب بزارین.

در فر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدین.

طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر

قبلا یک مدل گلیز پنیری رو آموزش دادم برای انواع کیک و رول دارچینی میتونید استفاده کنید.

اگر دوست دارین یک گلیز ساده درست کنید،  نصف پیمانه پودر قند را با 1-2 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و بعد از سرد شدن کامل روی رول دارچینی بریزید.

طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر

نکات طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر و بدون تخم مرغ

  • این رول خوشمزه را با هر نوع ماستی میتونید درست کنید منتهی آبکی نباشه و هر چقدر چرب تر باشه خمیر نرم تر میشه.
  • میتونید از شکر قهوه ای به جای شکر سفید استفاده کنید.
  • چون خمیر نسبت به خمیر کلاسیک با خمیرمایه، نرم تر هست، برای این که شکل رول ها به هم نخوره، بهتر است از نخ دندان برای برش زدن استفاده کنید.
  • سعی کنید شکر و دارچین لبه های خمیر نباشن تا بعد از پیچیدن خمیر بیرون نریزن. از هر طرف یک سانت را خالی بگذارید.

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.50
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت