» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کیک بدون تخم مرغ و شیر
کیک بدون تخم مرغ و شیر
بدون تخم مرغ - کیک - مطالب

کیک بدون تخم مرغ و شیر

تیر 15, 1403 1044

کیک بدون تخم مرغ و شیر و کره مگه داریم؟

بله که داریم😊 در این دستور که اصالت امریکایی داره نه تخم مرغ هست، نه شیر، نه کره، با این وجود وجود یه کیک، نرم، پف دار و بسیار خوشمزه است.

در همان ظرفی که مواد رو مخلوط میکنیم، پخته میشه و دیگه ظرف کثیف کردن هم نداره و مهم تر این که همزن هم نمیخواد.

به طور خلاصه، زمان آماده سازی و پخت کمی داره، پف کیک با توجه به مواد اولیه متناسب هست و بسیار هم خوشمزس.

از آنجایی که ظرف پخت چرب نشده بود، نگران بودم که به ظرف بچسبد، اما اینطور نشد. در واقع لبه ها کمی چسبیده بودند اما به راحتی با چاقو جدا می شدند. زیر کیک هم اصلا به ظرف نچسبیده بود. البته این برای قالب پیرکس یا شیشه ای صدق میکنه. قطعا اگر شما قالب های فلزی استفاده میکنید اید حتما کف قالب چرب و آردپاشی بشه یا کاغذ روغنی بزارین و روی کاغذ رو حتما چرب کنید.

فیلم طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ و شیر را در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بارگزاری کردم.

دوستان عزیزم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.

مواد لازم:

  • 1.5 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه پودر قند
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو،
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین،
  • 5 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • آب نصف یک  پرتقال
  • 1 پیمانه آب در دمای محیط

کیک بدون تخم مرغ و شیر

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ و شیر

اول از همه فر را روی 170 درجه را روشن کنید تا گرم بشه.

آرد، پودر قند، پودر کاکائو و جوش شیرین را در یک ظرف شیشه ای یا پیرکس 20 * 30 سانتی متر بریزید. و با همزن دستی مخلوط کنید.

پوست پرتقال را رنده کرده و آب نصف آن را داخل مخلوط بریزین.

روغن مایع و آب را اضافه کنید، با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه.

کیک بدون تخم مرغ و شیر

روی آن را صاف کرده و در فر 170 درجه سانتیگراد قرار بدین.

کیک بدون تخم مرغ و شیر

به مدت 30 تا 40 دقیقه – دمای فرها و جنس قالب ها متفاوت هست حتما بعد از 30 دقیقه خلال دندون رو مرکز کیک فرو کنید اگر کاملا تمیز بیرون آمد کافیه اگر نه زمان بیشتری برای پخت بدین. به دلیل حساسیت این کیک، برای همه نمیشه یه زمان کلی داد چون قطعا جنس قالب همه یکی نیست.

نکات مهم:

  • شاید فکر کنید پرتقال فقط مزه و عطر به کیک میده اما این طور نیست چون ما از جوش شیرین استفاده میکنیم و کیک تخم مرغ هم نداره، از یک ماده اسیدی استفاده میکنیم تا جوش شیرین عمل بیاد.
  • در صورتی که آب پرتقال در دسترس نبود به جای یک پیمانه آب، یک پیمانه شیر کمی گرم رو با یک قاشق مرباخوری سرکه مخلوط کنید و 5 دقیقه استراحت بدین تا شیر بریده بشه و بعد استفاده کنید.
  • اگر فر شما فن نداره ممکنه بعد از خروج کیک از فر، احساس کنید که رویه کیک بسیار خشک هست. در این صورت، می تونید به محض اینکه کیک را از فر خارج کردید، روی کیک را با حوله آشپزخانه به مدت پنج تا ده دقیقه بپوشانید. با بخار کیک روی آن نرم می شود. می توانید از این ترفند برای هر کیک، کلوچه یا شیرینی استفاده کنید.

از اونجایی که هدف من آموزش انواع کیک بدون تخم مرغ هست پیشنهاد می کنم حتما از بخش بدون تخم مرغ سایت دیدن کنید و سایر آموزش ها رو ببینید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت