طرز تهیه شربت عثمانی با آلو قرمز
طرز تهیه شربت عثمانی با آلو قرمز و رنگی شگفت انگیز و وسوسه کننده رو در این مطلب براتون میزارم.
این شربت با اصالت ترکیه ای، زینت بخش سفره های ماه رمضان و خنک کننده کام و جان در تابستان هست. خواص آلو سیاه برای مصرف هم که بیشماره.
شربت عثمانی ارث به جا مانده از عثمانی هاست و این دستور اصلی طرز تهیه شربت عثمانی هست. شربت جایگاه ویژه ای نزد عثمانی ها داشته و برای فصول گرم سال شربت های خنک و گوارایی تهیه میکردن.
برای تهیه شربت عثمانی که رنگ خود را از آلو قرمز می گیرد به مواد کمی نیاز دارید. آلو قرمز و دارچین و میخک و شکر.
معده را پاک کرده و کام را تازه می کند.
با آلو قرمز خیلی هنرنمایی ها میشه انجام داد. مربای آلو قرمز یکی دیگه از چیزایی هست که میشه با این میوه درست کرد. طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست در سایت آموزش داده شده.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
1 | میخک | 5-6 عدد |
2 | شکر دانه ریز | یک پیمانه |
3 | آب | 2 لیتر |
4 | لیموترش | یک عدد |
5 | چوب دارچین | یک عدد |
6 | آلو قرمز | نیم کیلو |
طرز تهیه شربت عثمانی
آلوها رو بشورین و چوب و برگ اون ها رو جدا کنید.