طرز تهیه حلوا ساده با پیمانه
طرز تهیه حلوا ساده با پیمانه رو در این مطلب با هم یاد میگیریم.
وقتی صحبت از دسرهای ایرانی میشه حلواهای ایرانی حرف اول رو میزنن😋 طرز تهیه حلوای آرد بدون گلوتن با آرد نخودچی و همین طور طرز تهیه حلوا ارده بدون شیر خشک هم در سایت گذاشته شده.
در ایران حلوا را معمولاً با آرد گندم، کره، روغن و شربت زعفران درست میکنند. حلوا بافتی صاف و مخملی داره که سنگین تر از کاچی هست. رنگ حلوا با توجه به میزان تفتی که به آرد میدیم از رنگ قهوهای متوسط تا تیره است.
ایرانی ها معمولاً حلوای ایرانی را در مراسم ختم یا در ماه رمضان و ماه محرم زیاد سرو می کنند.
میدونید که اندازه های مواد برای درست کردن یک حلوای باکیفیت بسیار مهمه. این که شما چه میزان روغن اضافه کنید که حلوا خشک نشه یا برعکس روغن چکان نباشه یا چقدر شربت اضافه کنید که حلوا بافت خوبی داشته باشه خیلی اهمیت داره و تاثیر زیادی روی بافت و کیفیت نهایی حلوا میزاره.
این دستور بهترین و ساده ترین دستور پخت حلوا با آرد هست و تا حالا ده ها بانوی هنرمند همراه کانال آشپزی ایران پخت این دستور رو امتحان کرده و عکس فرستادن.
فیلم طرز تهیه حلوا ساده رو در کانال آشپزی ایران پخت قرار دادم.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
1 | زعفران پودر شده | یک چهارم قاشق چایخوری |
2 | شکر | یک پیمانه |
3 | آب | یک و نیم پیمانه |
4 | گلاب اعلا | 2-3 قاشق |
5 | آرد | یک پیمانه |
6 | روغن | یک سوم پیمانه |
7 | کره | پنج-شش قاشق |
زعفران پودر شده رو روی چند قطعه یخ بریزین و صبر کنید یخ آب بشه و رنگ زعفران کاملا باز بشه
شکر و آب رو داخل یه ظرف بریزین و 10 تا 15 دقیقه بجوشونید بعد زعفران و گلاب اضافه کنید و بزارین 5 دقیقه دیگه بجوشه و بعدش حرارت رو خاموش کنید
آرد رو با حرارت ملایم داخل یه تابه تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه برای من سی دقیقه طول کشید
روغن و کره رو اضافه کنید و بزارین ده دقیقه دیگه آرد تفت بخوره تا رنگش تیره تر بشه
حالا کم کم شربت ولرم رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید
مواد رو مرتب هم بزنید تا زمانی که حلوا از کف تابه جمع بشه
تابه رو با دو دست بگیرین و گهواره کنید تا حلوا به خوبی و یکدست و کامل جمع بشه
داخل ظرف سرو بکشید و با غنچه گل محمدی، پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کنید
نوش جان ❤️
التماس دعا🙏
پیشنهاد میکنم نکات پخت حلوا رو هم مطالعه کنید. رعایت کردن این نکات باعث میشه تا یه حلوای مجلسی خوشمزه و عالی داشته باشین.