طرز تهیه بستنی هندوانه ای با ثعلب
طرز تهیه بستنی هندوانه ای با ثعلب هم آسونه هم نیاز به مواد زیادی نداره. قبلا هم طرز تهیه بستنی هندوانه ای رو گذاشتم که فقط سه قلم مواد داره. اما در این آموزش از ثعلب هم استفاده شده.
دنیای بستنی ها دنیای گسترده ای هست و شما میتونید با کمی خلاقیت، دستورها و طعم های جدیدی رو خلق کنید.
پس حتما این مدل بستنی رو هم امتحان کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 4 عدد بستنی:
آب هندوانه | 1 و 1/3 لیوان |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | یک قاشق غذاخوری |
ثعلب | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه بستنی هندوانه ای با ثعلب
در ابتدا مقداری هندوانه که حتما تخم های اون رو درآوردین رو داخل مخلوط کن بریزین و خوب پوره کنید.
بعد اون رو از صافی رد کنید تا کاملا یکدست باشه و به اندازه یک و یک سوم لیوان آب هندوانه رو اندازه بگیرین و داخل یه قابلمه بریزین.
شکر، نشاسته ذرت و ثعلب رو هم به آب هندوانه اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید تا نشاسته ذرت و ثعلب باز بشه.
حالا حرارت رو روشن کنید و وقتی آب هندوانه گرم شد مرتب هم بزنید تا به غلظت برسه.
اگر حین کار مخلوط روی حرارت رو رها کنید و برین دنبال کارهای خودتون، هم گلوله گلوله میشه هم ممکنه ته بگیره و موادتون حیف و میل بشه. پس این تایم کوتاهی که نیاز هست به هم زدن ادامه بدین حتما وقت بزارین و حواستون باشه.
زمانی که مخلوط به غلظت فرنی رسید، از روی حرارت بردارین و اجازه بدین خنک بشه.
داخل قالب بستنی بریزین و قالب ها رو چند ساعت یا ترجیحا از یک شب تا صبح داخل فریزر بزارین تا بستنی آماده بشه.
اگر قالب بستنی ندارین میتونید از لیوان های یک بار مصرف استفاده کنید. مایه بستنی رو داخلشون بریزین و در فریزر بزارین وقتی کمی نیمه جامد شد، چوب بستنی داخل لیوان ها بزارین و اجازه بدین کاملا ببنده.
تو این روزای گرم تابستون حتما بستنی هندوانه ای و پودینگ هندوانه رو درست کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
عکس کارهاتون رو هم میتونید از طریق کانال ایران پخت در ایتا برام ارسال کنید🙏❤️