» مطالب » رسپی ها » قنادی » کوکی » کوکی نوتلا شف طیبه
کوکی نوتلا شف طیبه
کوکی - مطالب

کوکی نوتلا شف طیبه

مرداد 8, 1403 120296

کوکی نوتلا شف طیبه یه کوکی بسیار آسان هست که سریع هم آماده میشه.. برای درست کردن آنها به چند ماده ساده نیاز دارید! این کوکی های پر شده با فندق رویای هر عاشق نوتلا است.

البته شف طیبه عزیز چند مدل کوکی نوتلا دارن که این دستور طرفدار بیشتری داره اونم به خاطر این که هم داخل خمیر از نوتلا استفاده میشه هم نوتلا جداگانه روی خمیر رو پر میکنه. پس حسابی شکلاتی شکلاتیه 😋

برای درست کردن کوکی نوتلا شف طیبه چند نکته مهم رو باید در نظر بگیرید:

  1. تخم مرغ – مهم است که تخم مرغ با محیط هم دما باشد. 30 دقیقه قبل از شروع این دستور آن را از یخچال خارج کنید یا به مدت 5 دقیقه در یک فنجان با آب گرم قرار دهید.
  2. آرد – دقت کنید که آرد را به درستی اندازه بگیرید. استفاده زیاد از آرد باعث می شود خمیر خشک و شکننده شود. توصیه می کنم از روش قاشق و تراز استفاده کنید ، آرد را با قاشق داخل پیمانه بریزید، نه این که پیمانه را داخل ظرف آرد فرو کنیدو. سپس با چاقو سطح پیمانه را صاف کنید.
  3. نوتلا باید دمای اتاق داشته باشد . به طور کلی، نوتلا نیازی به نگهداری در یخچال ندارد ، اما اگر نوتلا را در یخچال نگهداری می کنید، آن را از یک روز قبل خارج کنید.
  4. خمیر را بیشتر از 15 دقیقه در یخچال نگذارید وگرنه هنگام فرم دادن گلوله های کوکی، خمیر ترک می خورد. اگر در حین گلوله کردن، خمیر ترک خورد، بگذارید چند دقیقه بیشتر در دمای اتاق بماند تا نرم تر شود بعد شروع کنید به فرم دادن خمیر.

دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

 مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
نوتلا سه چهارم پیمانه
آرد یک پیمانه
نوتلا برای روی کوکی نصف پیمانه
فندق خرد شده یک چهارم پیمانه

طرز تهیه کوکی نوتلا شف طیبه

فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم. کف سینی فر کاغذ روغنی میزاریم.
تخم مرغ و نوتلا و وانیل رو با همزن در حد دو دقیقه میزنیم تا خوب مخلوط بشن.
آرد رو هم اضافه میکنیم.

کوکی نوتلا شف طیبه

مخلوط رو یک ربع داخل یخچال استراحت میدیم تا خنک بشه.
با قاشق حدود یک و نیم قاشق بردارین و تو دست بهش حالت بدین و وسطش رو گود کنید و داخل سینی بزارین

داخل هر حفره مقداری نوتلا میریزیم
و روشون قدری فندق خورد شده میریزیم. سینی رو برای 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار میدیم.

کوکی ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه داخل سینی بمونن و از حرارت بیفتن، سپس به سینی خنک کننده منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.

به همین سادگی و با همین سرعت کوکو نوتلا شف طیبه آماده میشه.

این میزان مواد حدود 25 عدد کوکوی به ما میده به شرطی که یک و نیم قاشق از خمیر برای گلوله کردن استفاده کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت