پاستا پنه با سس گوجه
پاستا پنه با سس گوجه یه پاستای خوشمزه و ساده بدون گوشت هست که میتونید هر وقت هوس خوردن یه پاستای عالی کردین سریع درستش کنید.
یک دستور پخت ماکارونی وسوسه انگیز خوشمزه که با گوجه فرنگی، ریحان، سیر و تکه های فلفل قرمز درست میشه. من در اینجا از پاستا پنه استفاده کرده ام اما شما می توانید از هر نوع پاستا یا حتی اسپاگتی ساده هم استفاده کنید.
اگر اهل خوردن غذاهای گیاهی و بدون گوشت هستید پس دیدن آموزش طرز تهیه پاستا گیاهی با عدس خالی از لطف نیست!
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای دو نفر:
پاستا | یک و یک سوم پیمانه معادل 120 گرم |
سیر | دو حبه |
پرک فلفل قرمز | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | 8 عدد |
شکر | نصف قاشق چایخوری |
برگ ریحان تازه | 8-10 عدد |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا پنه با سس گوجه
این پاستا گیاهی قراره با یه سس گوجه خوشمزه درست بشه. بنابراین در قدم اول باید سس رو آماده کنیم.
برای داشتن یه سس گوجه عالی و با کیفیت هم باید اول گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید. مقداری آب را در ظرفی گرم کنید. تا زمانی که آب جوش بیاد، گوجه فرنگی ها را بشویید و روی اون ها یه برش به علاوه ایجا کنید.
وقتی آب به جوش آمد، گوجه فرنگی ها را به مدت 30-40 ثانیه به آب در حال جوش اضافه کنید. بعد گوجه فرنگی ها را از آب خارج کنید. آنها را یک باره در آب سرد فرو کنید.
وقتی گوجه ها خنک شده توسط همون برش به علاوه به راحتی پوست گوجه ها رو جدا کنید.
بعد هم اون ها رو خرد کنید. اگر گوجه ها خیلی زیاد تخم دارن بهتره تخم اون ها رو جدا کنید چون ما نمیخوایم زیبایی غذا با وجود این تخم ها گرفته بشه. هر چند این روزها (به دلیل دست کاری ژنتیکی) دیگه گوجه ها تعداد کمی تخم دارن!!
دو سه قاشق روغن را در تابه گرم کنید. حبه های سیر را ریز خرد کنید یا این که سیر رو رنده کنید. سیر خرد شده و پرک فلفل قرمز را به روغن اضافه کنید. به مدت 30-40 ثانیه تفت بدین تا عطر سیر بلند بشه.
اگر پاستا تند دوست دارین پرک فلفل زیاد بزنید من کمتر از یک قاشق چایخوری استفاده کردم.
گوجه های خرد شده، نمک و شکر هم به تابه اضافه کنید و درش رو بزارین و صبر کنید تا برای نیم ساعت به آرامی گوجه ها پخته و سس آماده بشه.
هر از گاهی با پشت قاشق گوجه های نرم شده رو فشار بدین تا کاملا پوره بشن و زمانی که سس کم کم داشت به غلظت میرسید پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی در آب جوش بریزین و بجوشونید تا نرم بشه.
سس که آماده شد، برگ های ریحان شسته رو کمی خرد کنید و بهش اضافه کنید.
پاستا رو آبکش کنید و داخل سس گوجه بریزین. یکی دو قاشق از آبی که پاستا داخل اون جوشیده هم بردارین و به سس اضافه کنید. نشاسته موجود در آب پاستا باعث میشه تا سس به خوبی به پاستا بچسبه و ترکیب یکدستی حاصل بشه.
حالا کافیه یکی دو دقیقه صبر کنید تا مزه سس به خورد پاستا بره و بعد حرارت رو خاموش کنید.
اگر دارین که کمی پنیر پارمسان هم روی پاستا بریزین عالی میشه.
پاستا پنه با سس گوجه آمادس!
با چند تا برگ ریحون تازه تزیین و بعد هم میل کنید.
لطفا با دادن ستاره به این آموزش نمره بدین و خوشحال میشم نظراتتون رو کامنت کنید. نظر شما برای ما خیلی مهمه چون باعث میشه کیفیت آموزش ها رو بالا ببریم.