حلوا آرد نخودچی برشی خوشمزه با تمام فوت و فن ها
حلوا آرد نخودچی برشی خوشمزه با تمام فوت و فن ها رو در این مطلب یاد میگیریم. این حلوا علاوه بر این که خیلی خوشمزه هست، برای مراسمات هم عالیه چرا که برش خورده هست و موقع پذیرایی خیلی راحت سرو میشه و دیگه نیازی به قاشق یا نان تارت و …. نیست. از طرفی جلوه بسیار زیبایی هم داره.
در این آموزش حلوا آرد نخودچی دو رنگ رو یاد میگیریم که خیلی خیلی از نظر ظاهری، شیک و مجلسی و از نظر طعم، عالی و دلچسب هست.
قبلا هم طرز تهیه حلوای آرد بدون گلوتن با آرد نخودچی رو در سایت گذاشتم. اما این حلوا چون با روغن مایع درست میشه و دستورش فرق داره، قابل برش زدن نیست و مثل حلوای معمولی سرو میشه.
طرز تهیه حلوا ساده با پیمانه و همین طور نکات پخت حلوا هم برای شما عزیزان در سایت قرار دادم.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
آرد نخودچی | 2 لیوان معادل 250 گرم |
پودر قند | نصف لیوان |
کره | 140 گرم |
پودر هل | یک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق غذاخوری |
پودر پسته یا نارگیل | به اندازه لازم – اختیاری برای تزیین |
طرز تهیه حلوا آرد نخودچی برشی
دو لیوان آرد نخودچی که حدودا 250 گرم میشه رو داخل تابه بریزین و روی حرارت بزارین و یک ربع با حرارت ملایم تفت بدین.
حواستون باشه که آرد نخوچی خیلی زود میسوزه پس حتما با حرارت ملایم تفت بدین و مرتب هم بزنید تا نسوزه.
بعد از این زمان آرد نخودچی رو داخل الک بریزین و یک بار الک کنید.
برای این حلوا نباید آرد نخودچی تغییر رنگ بده پس بین 10 تا 15 دقیقه تفت بدین کفایت میکنه.
بعد از این که آرد نخودچی الک شد، مجدد داخل تابه بریزین و یه تفت مختصر بدین و کره رو اضافه کنید و با هم زدن، کره و آرد نخودچی رو با هم ترکیب کنید.
اگر بعد از اضافه کردن کره دیدین حلوا کمی سفت هست از مقدار کمی روغن مایع استفاده کنید و اگر حلوا شل شده بود مقداری آرد نخودچی تفت داده شده اضافه کنید.
نصف لیوان پودر قند الک شده رو به همراه پودر هل به ترکیب اضافه میکنیم و مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
هل حلوای آرد نخودچی رو خیلی خوش عطر و طعم میکنه.
همین که پودر قند و هل مخلوط بشه کافیه. تابه رو از روی حرارت بردارین.
غلظت حلوا باید در این حد باشه درست مثل حلوای معمولی کمی سفت تر. اگر دیدین حلوا سفت هست کمی روغن مایع اضافه کنید تا به این غلظت برسین.
حلوا رو دو قسمت کنید و به یک قسمت یک قاشق غذاخوری پودر کاکئو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حلوا کاملا یکدست و شکلاتی بشه.
کف یه ظرف مناسب کاغذ روغنی بزارین و قسمت ساده حلوا رو داخل ظرف باز کنید تا کاملا صاف و یکدست بشه و با پشت قاشق روی حلوا رو صاف کنید.
ظرف رو به مدت یک ساعت داخل یخچال بزارین تا حلوا سفت بشه. بعد قسمت شکلاتی رو روی حلوای سفت شده بریزین و مجدد سطحش رو صاف و یکدست کنید.
اگر در این فاصله که حلوای لایه اول داخل یخچال هست، حلوا شکلاتی سفت شده بود، روی حرارت خیلی کم بزارین تا دوباره نرم بشه و بعد روی لایه اول بریزین و صاف کنید.
مقداری پودر پسته یا پودر نارگیل روی حلوا بریزین و ظرف رو دوباره به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین تا خودش رو بگیره.
بعد از نیم ساعت حلوا رو از یخچال بیرون بیارین و از کاغذ روغنی جداش کنید و برای این که دور حلوا صاف بشه، اضافه های حلوا رو با چاقو از دور حلوا صاف کنید و بعد برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید.
امیدوارم آموزش حلوا آرد نخودچی برشی که در واقع حلوا آرد نخودچی دو رنگ هست رو دوست داشته باشین و برای مراسمات از این حلوا استفاده کنید.