نان ساندویچی تابه ای خوشمزه و سریع مناسب هر نوع ساندویچ
نان ساندویچی تابه ای رو یاد بگیرین و برای انواع ساندویچ های خوشمزه خونگی از این نان استفاده کنید. البته با خمیر جادویی بدون تخم مرغ و همین طور نان صبحانه خونگی هم میشه نان ساندویچی درست کرد اما این روش برای نان تابه ای بسیار عالیه و میتونید از این نان برای انواع مراسمات شلوغ مثل جشن تولدها هم استفاده کنید و داخلش رو با الویه یا هر چیزی که دوست دارین پر کنید.
فیلم طرز تهیه نان ساندویچی تابه ای رو در کانال آشپزی ایران پخت بارگذاری میکنم.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
آرد قنادی | 200 گرم |
آرد سمولینا | 200 گرم |
نمک | یک قاشق چایخوری |
خمیرمایه | یک قاشق غذاخوری سرخالی |
عسل | یک قاشق غذاخوری |
آب ولرم | 240 میلی لیتر |
طرز تهیه نان ساندویچی تابه ای
آرد، سمولینا، نمک، خمیرمایه، عسل و آب ولرم را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. 10-12 دقیقه ورز بدین تا یکدست بشه و دیگه حالت چسبندگی نداشته باشه. اگر خمیر به دستتون میچسبه بهتره دستتون رو کمی چرب کنید و خوب ورز بدین. باید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن بگیرین نه این که آرد اضافی به خورد خمیر بدین.
- به جای عسل میتونید از یک قاشق چایخوری شکر هم استفاده کنید.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر کاملا دو برابر بشه، در جای گرمی استراحت بدین.
پف خمیر رو بگیرین. روی سطح کار بزارین و 9 تا چونه از خمیر درست کنید و هر چونه رو خوب گرد کنید و کنار بزارین.
یه چونه از خمیر رو بردارین و روی سطح کار که بهتره آرد پاشی شده باشه قرار بدین و با وردنه کاملا باز کنید. حالا خمیر رو از وسط تا کنید و لبه ها روی هم قرار بدین اما نیازی نیست که خمیر رو فشار بدین تا لبه ها به هم بچسبن. همین که روی هم باشن کافیه.
یه ظرف آرد سمولینا کنار دستتون بزارین و دو طرف خمیر تا خورده رو داخل سمولینا بزنید و داخل سینی که کاغذ داره قرار بدین. همه خمیر رو به همین ترتیب آماده کنید و روی اون ها رو بپوشونید و اجازه بدین نیم ساعت دیگه استراحت کنن تا خمیر مجددا پف کنه.
در این فاصله تا نون ها استراحت میکنن مواد میانی رو آماده میکنیم. قراره داخل این نون ها رو با مرغ پر کنیم و بشه ساندویچ مرغ تابه ای
سینه مرغ رو به تکه های کوچیک برش بزنید و بشورین و اجازه بدین آبش تخلیه بشه. بعد تکه های مرغ رو با زردچوبه، نمک، ادویه مرغ و فلفل و یکی دو قاشق روغن داخل یه کاسه با هم مخلوط کنید.
میتونید این کار رو از شب قبل انجام بدین و بزارینمرغ داخل ادویه ها در یخچال تا صبح استراحت کنه.
تابه رو روی حرارت بزارین و یک قاشق روغن اضافه کنید و وقتی گرم شد، تکه های مرغ رو داخل تابه بریزین و خوب تفت بدین تا مرغ کاملا بپزه.
الان دیگه وقت پختن نون ها هست.
کافیه یه تابه رو روی حرارت بزارین تا گرم بشه. اصلا هم نیازی نیست کف تابه چرب بشه. نون ها رو داخل تابه گرم بزارین. یک طرف که پخت برگردونید و طرف دیگه رو بپزید.
نان ساندویچی تابه ای ما آمادست. کافیه داخل اون رو با مخلفاتی که داریم پر کنیم.
یه نون سالم و ساده که هر کسی میتونه توی خونه درستش کنه.
مثل همیشه تاکید میکنم که برای این که بدون مشکل دستورات رو در منزل درست کنید حتما عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم آموزش ها رو ببینید.