پخت کیک در سرخ کن بدون روغن با فیلم- پخت کیک وانیلی با تمام نکات
پخت کیک در سرخ کن بدون روغن رو ببینید و یه کیک وانیلی خوشمزه رو درست کنید. اگر دوست دارین آموزش انواع کیک و شیرینی و غذا در هواپز رو یاد بگیرین کافیه نظرتون رو کامنت کنید تا انواع آموزش ها رو براتون بزارم.
سرخ کن بدون روغن یا همون هواپز یه دستگاه عالی و پرکاربرد هست که میتونید انواع سرخ کردنی و حتی پخت کیک و نان و شیرینی رو با اون تجربه کنید. متاسفانه درباره کارکرد این وسیله، آموزش های دقیق و کاملی در دنیای وب وجود نداره. برای همین میخوام نظرتون رو بدونم و اگر آموزشی مدنظرتون هست کامنت کنید تا براتون تهیه بشه.
خب بیشتر از این منتظرتون نمیزارم! آرد و تخم مرغ و شکر رو بردارین تا بریم کیک وانیلی داخل سرخ کن بدون روغن درست کنیم. سعی میکنم تمام نکات رو هم توضیح بدم. شما هم خوبه که نکات پخت کیک رو مطالعه کنید تا بهترین و خوشمزه ترین کیک ها رو درست کنید.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
آرد | یک و سه چهارم پیمانه معادل 240 گرم |
کره | 5 قاشق غذاخوری معادل 80 گرم |
شکر | سه چهارم پیمانه معادل 150 گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری وانیل مایه یا نصف ق چ وانیل پودری |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | یک چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | دو قاشق چایخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
طرز پخت کیک در سرخ کن بدون روغن
کف یه قالب 15 سانت رو کاغذ روغنی بزارین.
آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و کنار بگذارید. این توضیح رو هم بدم که یک پیمانه آرد 140 گرم در نظر گرفته شده با این حساب یک و سه چهارم پیمانه آرد برابر با 240 گرم میشه.
داخل یه کاسه دیگه تخم مرغ ها رو به همراه شکر بزنید.
آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید. شیر را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
کره ذوب شده و خنک شده را اضافه کنید و برای آخرین بار مواد رو مخلوط کنید. دیگه مواد رو زیاد هم نزنید چون باعث میشه بعد از پخت، بافت کیک کمی سفت بشه.
مایه کیک را داخل قالب بریزین.
قالب را درون محفظه دستگاه بگذارید و دما رو روی 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه تنظیم کنید.
بعد از این مدت کیک رو خارج کنید و اجازه بدین کاملا خنک بشه.
دمای پخت کیک در سرخ کن بدون روغن
بسته به این که چه دستگاه سرخ کن و با چه حجمی دارین باید دما رو تنظیم کنید. اگر از قالب 15 سانت استفاده میکنید همین دمای 180 درجه مناسبه. اما اگر قالب 20 سانت دارین و محفظه دستگاه گنجایش بیشتری داره 10 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
در عین حال با توجه به این که قدرت دستگاه ها متفاوت هست توصیه میکنم بعد از 35 دقیقه حتما کیک رو چک کنید و یک سیخ چوبی در مرکز کیک فرو کنید. اگر کاملا تمیز بیرون آمد نشون دهنده اینه که کیک آمادست. اگر نیاز بود چند دقیقه دما را افزایش بدین.
چرا کیک در سرخ کن بدون روغن خشک میشه؟
این اتفاق به دو دلیل میفته: یا مایه کیک را بیش از حد هم زدین و یا دما رو بیشتر از اندازه مورد نیاز تنظیم کردین.
نظراتتون رو کامنت کنید و بگین دوست دارین آموزش چه نوع کیک و شیرینی داخل سرخ کن بدون روغن یاد بگیرین.
آموزش عالی و کامل بود لطفا آموزش با سرخ کن بدون روغن بیشتر بزارید