هندوانه بدون تخم نخورید!
هندوانه بدون تخم نخورید! اما میدانید چرا؟
یادتون هست زمانی که ما بچه بودیم محال بود هندوانه ای برش داده شود و درون آن پر از تخم های درشت و سیاه نباشد. من حتی به خاطر دارم که این تخم ها را پدرم می شست و شب های زمستان بو میداد و قاطی آجیل می کرد و خوردنش هم لذت بخش بود.
اما الان….
هنگام خوردن یک برش آبدار هندوانه، یکی از آزاردهنده ترین قسمت ها می تواند سر و کار داشتن با تخم های کوچک آن باشد . چه آنها را تف کنید یا با چنگال و چاقو به دقت آنها را جدا کنید، تخم ها میتوانند دردسرساز شوند. اگرچه خوردن آن کاملاً بی خطر است، اما برخی از افراد به سادگی از بافت آن خوششان نمی آید یا نگران خطرات خفگی برای کودکان خردسال هستند.
شاید در این شرایط خوردن هندوانه بدون تخم یک راه حل عالی برای این ناراحتی های جزئی باشد. اما قبل از اینکه خوردن این هندوانه ها را خوب بدانید، کمی در مورد آن ها اطلاعات کسب کنید.
چرا نباید هندوانه بدون تخم بخورید؟
تخم های هندوانه نیروگاه های کوچکی از مواد مغذی هستند. سرشار از پروتئین، چربیهای سالم، منیزیم و آهن هستند. وقتی انواع هندوانه بدون تخم را انتخاب می کنید، این فواید پنهان را از دست می دهید. آنها را به عنوان مکمل های کوچک سلامتی طبیعت در نظر بگیرید. با انتخاب هندوانه بدون تخم، در اصل نسخه تقلبی این ابر میوه را می خورید.
بنابراین، در حالی که ممکن است خوردن آنها آسانتر باشد، اما شما ارزش غذایی زیادی را قربانی میکنید. درست مثل این که به جای خوردن یک وعده غذای پروتئین دار، یک عدد دونات بخورید!!
هندوانه بدون تخم چیزی بیش از یک جهش ژنتیکی نیست!!!
هندوانه بدون تخم یک پدیده طبیعی نیست. آنها محصول دستکاری ژنتیکی هستند. برای تولید آنها، کشاورزان هندوانه هایی را با تعداد کروموزوم های مختلف پیوند می دهند و در نتیجه میوه های عقیمی تولید می کنند که قادر به تولید دانه نیستند. اگرچه ممکن است این یک راه حل هوشمندانه به نظر برسد، اما در واقع انحراف از مسیر طبیعی تکامل است.
خداوند متعال در طبیعت میوه ها را با دانه ها به دلیل مهمی آفریده است: تولید مثل و ادامه چرخه زندگی.
با دستکاری در این فرآیند طبیعی، راحتی را بر پایداری ترجیح می دهیم. مثل این است که به مادر طبیعت تغییری بدهیم که هرگز نخواسته است، و به ندرت پایان خوبی دارد.
هندوانه بدون تخم طعم جالبی ندارد
آیا تا به حال توجه کرده اید که هندوانه های بدون هسته گاهی اوقات طعم خوبی ندارند؟ این کاملا درست است و فقط تصور شما نیست. دانه ها نقش مهمی در توسعه طعم و مزه میوه دارند. بدون آنها، هندوانه فاقد طیف کاملی از شیرینی است که همتای دانه دار آن به خود می بالد. در حالی که گزینه های بدون دانه ممکن است عالی به نظر برسند، اما اغلب در بخش طعم کاستی دارند.
با محیط زیست مهربان باشیم!
تولید هندوانه های بدون تخم بیش از یک تکنیک پرورش هوشمندانه است و از نظر حفظ محیط زیست این کار صحیح نیست. چرا که پرورش این گونه های دست کاری شده، نیازمند دریافت کود و آب بیشتری هستند تا ناتوانی گیاه در تولید مثل طبیعی را جبران کنند. این افزایش تقاضا به افزایش تولید کربن و فشار بر منابع طبیعی کمک می کند. در دنیایی که به طور فزاینده ای آلوده کننده محیط زیستی وجود دارد، این انتخاب کوچک می تواند عواقب جبران ناپذیری برای سلامتی شما و محیط زیست داشته باشد.
پس هندوانه بدون تخم نخورید!