» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » خوراک » طرز تهیه ماهی پفکی با سس ترش و شیرین
طرز تهیه ماهی پفکی
خوراک - مرغ و ماهی - مطالب

طرز تهیه ماهی پفکی با سس ترش و شیرین

مرداد 17, 1403 40155

طرز تهیه ماهی پفکی خاص و خوشمزه رو در این مطلب یاد میگیریم. خمیری که برای این غذا آماده میشه نیازی به تخم مرغ نداره و با همین روش میتونید مرغ پفکی هم درست کنید. منتهی باید از قسمت سینه مرغ که گوشت نرم و خوش پختی داره استفاده کنید.

میدونم که درست کرن ماهی مخصوصا اگر شوهر و بچه بدغذایی داشته باشی خیلی سخته. اما نمیشه این همه خاصیت در ماهی رو نادیده گرفت.
با این روش فیله های ماهی پفکی و خوشمزه میشن😋

دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید به تمام فیلم های آموزشی دسترسی داشته باشین و آموزش ها رو دنبال کنید. فیلم های آموزشی از طرز تهیه غذاهای مختلف گرفته تا بهترین شیرینی ها و کیک ها و دسرها رو در کانال ببینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.

مواد لازم:

  • 5 قاشق غذاخوری آرد
  • 7 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • یک سوم پیمانه دلستر بدون طعم
  • یک سوم پیمانه آب
  • نمک و فلفل سیاه
  • ادویه ماهی
  • فیله ماهی

طرز تهیه ماهی پفکی

آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پور، نمک و فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری یا بیشتر بسته به ذائقتون، ادویه ماهی رو با هم مخلوط کنید.
یک سوم پیمانه دلستر سرد اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید حالا از اون مقدار آبی که گفتم قاشق قاشق اضافه کنید تا غلظت خمیر مثل ماست رقیق بشه.

طرز تهیه ماهی پفکی
باید جوری باشه که وقتی ماهی رو داخلش میزنیم، مواد کامل به سطح ماهی بچسبه و ریزش نداشته باشه
این خمیر رو باید سی دقیقه تا یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین
بعد از این دو سه قاشق آرد داخل یه بشقاب بریزین و ماهی ها رو اول داخل آرد بزنید بعد در بیارین و داخل خمیر بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه ماهی پفکی
ظرف کوچک و عمیق استفاده کنید تا روغن کمتر استفاده بشه و ماهی ها کاملا در روغن شناور باشن.

بعد از سرخ شدن هم ماهی ها رو روی دستمال حوله ای آشپزخونه بزارین تا روغن اضافی گرفته بشه.

از انبار کردن ماهی های سرخ شده روی هم خودداری کنید. اینجوری فیله های سرخ شده نرم میشن.

یه سس خوشمزه هم داریم که در صورت تمایل میتونید ماهی و مرغ سرخ شده رو با اون سرو کنید.


سس ترش شیرین رو آموزش دادم. این سس بسیار مناسب برای انواع غذاهی دریایی و گوشتی و سرخ کردنی ها هست. حتی میتونید کمی رقیق تر درست کنید و به عنوان مرینت مرغ هم ازش استفاده کنید.

خلاصه این که سعی کنید تنوع غذایی رو بالا ببرید تا خوردن غذا برای اهالی خونه دلچسب تر باشه.

جدول ارزش غذایی ماهی پفکی

کالری 1070 کیلو کالری
کربو هیدرات 52 گرم
پروتئین
30 گرم
چربی 80 گرم
کلسترول 65 میلی گرم
فیبر 1 گرم
پتاسیم 819 میلی گرم
سدیم 876 میلی گرم
ویتامین C 5 میلی گرم
آهن 2 میلی گرم

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت