کیک فنجانی در لیوان یک بار مصرف بدون فر – بدون تخم مرغ – بدون همزن
کیک فنجانی در لیوان یک بار مصرف بدون فر – بدون تخم مرغ – بدون همزن مگه داریم؟
بله داریم😊یه کیک خوشمزه و سریع و فوری با بافتی نرم و پنبه ای
بار اول که رسپی این کیک رو دیدم اصا باورم نمیشد بافتی به این نرمی داشته باشه. با وجودی که داخل فر پخته نمیشه و تخم مرغ هم نداره، خیلی خوب پف میکنه از نظر بافت هم هیچ مشکلی نداره.
مزیت دیگه ای که کیک فنجانی در لیوان یک بار مصرف داره اینه که مدت زمان پخت بسیار کوتاهی داره. یعنی 10 دقیقه ای آمادست!
همچنین موادش کاملا ساده و در دسترس هستند.
مافین شکلاتی بدون تخم مرغ رو هم بهتون پیشنهاد میکنم. خیلی خوشمزست!
فیلم طرز تهیه کیک فنجانی در لیوان یک بار مصرف هم براتون آماده کردم.
برای دیدن فیلم طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن، کانال آشپزی ایران پخت را در ایتا دنبال کنید.
مواد لازم:
- نصف پیمانه ماست
- نصف پیمانه شکر
- نصف پیمانه روغن مایع
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- دو قاشق غذاخوری آب هم دما با محیط
طرز تهیه کیک فنجانی در لیوان یک بار مصرف بدون فر
در ابتدا همه مواد رو یک ربع قبل از شروع به کار در محیط بزارین تا هم دما بشن.
داخل یه قابلمه یا تابه عمیق، سه پایه بزارین و در قابلمه رو ببندین و حرارت رو روشن کنید.
ماست و شکر را با همزن دستی بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن.
نصف پیمانه روغن مایع را اضافه کنید و مجددا مواد را هم بزنید تا یکدست بشن.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
جوش شیرین رو حذف نکنید چون تاثیر زیادی روی پف کیک داره اگر نداشتین به جاش بکینگ پودر استفاده کنید.
حالا وانیل و دو قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید و فقط در حدی که مواد یکدست بشن به همزدن ادامه بدین.
به کمک قاشق یا اسکوپ بستنی مایه کیک را داخل لیوان های کاغذی بریزین و حداقل یک سوم از سر لیوان رو خالی بزارین.
میتونید روی کیک خلال پسته، شکلات یا کنجد بریزین.
شاید این سوال براتون مطرح بشه که لیوان کاغذی در فر می سوزد؟
باید بگم خیر، مشکلی براش پیش نمیاد. اگر گریل رو روشن نکنید مشکلی نداره.
لیوان ها رو داخل قابلمه یا تابه و روی سه پایه بزارین و در قابلمه رو روش قرار بدین.
اگر در قابلمه چشمی خروج هوا نداره حتما دمکنی بزارین.
داخل قابلمه به مدت 12 تا 15 دقیقه. داخل فر 180 درجه به مدت 10 تا 12 دقیقه.
بعد از تموم شدن مدت زمان پخت، با یه خلال دندون چک کنید اگر چیزی نچسبیده بود حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین کیک کامل سرد بشه.
بعد از سرد شدن، دور کیک رو آزاد کنید و از لیوان دربیارین.
کاملا نرم و پنبه ای و خوشمزه!
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید.
اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به مردم کمک می کند دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!
خیلی عالی بود من درست کردم
خیر دنیا و آخرت نصیبتون🌹
فقط یه سوال
اگر بخوام دستور رو دوبرابر کنم باید بکینگ پودر و جوش شیرین هم دوبرابر بشه؟
نوش جان
خوشحالم راضی بودین.
روغن همون نصف پیمانه استفاده کنید
بکینگ پودر یک ق چ
جوش شیرین یک ق چ
باقی مواد دوبرابر