طرز تهیه کتلت هویج
طرز تهیه کتلت هویج خوشمزه رو یاد بگیرید و حتما درست کنید.
کتلت یا شامی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است.
کتلت هویج با گوشت و هویج درست می شود و معمولا با نان به صورت سرد یا گرم سرو می شود.
کتلت را می توان به عنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای مسافرتی یا ساندویچ سرد سرو کرد.
کتلت هویج دارای یک دستور العمل ساده است و طعم آن را دوست خواهید داشت.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید فیلم های اموزشی رو ببینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم برای چهار نفر | |
گوشت چرخی | 300 گرم |
هویج | 3 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | نصف قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
سماق | نصف قاشق چایخوری |
مرزه خشک | 1 قاشق چایخوری |
آرد نخودچی | 3 قاشق غذاخوری |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کتلت هویج
پیاز را رنده کنید و آب ان را بگیرید.
سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید.
هویج ها را بشویید و رنده کنید.
گوشت چرخی را به مخلوط سیر و پیاز و هویج رنده شده اضافه کنید.
مخلوط را با دست چنگ بزنید تا به یک ترکیب یکدستی برسید.
آرد نخودچی مرزه خشک، پودر دارچین، فلفل سیاه آسیاب شده، زردچوبه و نمک را به گوشت اضافه کنید. سپس مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
اگر دیدین مایه کتلت هویج خیلی سفت شده، در حد دو سه قاشق آب اضافه کنید و ورز بدین.
تابه را روی حرارت بزارین تا خوب داغ شود.
مقداری روغن اضافه کنید و اجازه دهید روغن هم داغ شود.
حالا مقداری از مایه کتلت را بردارید و در دست گرد کنید و در روغن داغ قرار دهید.
یک طرف کتلت که سرخ شد برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.
در نهایت پس از پخته شدن همه کتلت ها، آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید.
می توانید سس کچاپ را روی کتلت ها بریزید یا به صورت ساده سرو کنید.
این کتلت هویج ترد و خوشمزه را با نان و مقداری ترشی و کاهو سرو کنید.
از غذای خود لذت ببرید!
شاید این آموزش ها را دوست داشته باشید:
- طرز تهیه کتلت سوسیس
- طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی
- کتلت سبزیجات و سیب زمینی بدون تخم مرغ
- کتلت گیاهی بدون تخم مرغ