» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ – وگان و بسیار آسان
بدون تخم مرغ - کیک - مطالب - ویدئو

کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ – وگان و بسیار آسان

مرداد 23, 1403 6060

کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ رو حتما درست کنید. چه گیاهخوار باشید چه نباشید کیک گیلاس شکلاتی ترکیبی داره که نمیتونید در برابرش مقاومت کنید!

شکلات و گیلاس – ترکیبی کلاسیک که هرگز از مد نمی افتد! این کیک گیلاس وگان یک کیک اسفنجی بدون تخم مرغ و خوشمزه هست که هم میتونید داخل قالب های مختلفی درستش کنید حتی قالب لوف و هم میتونید داخل قالب مافین بریزید و تک نفره سرو کنید و یا بدون فر و روی اجاق گاز درست کنید.

این کیک گیلاس شکلاتی وگان نه تنها بسیار خوشمزه است، بلکه تهیه آن با استفاده از مواد ساده نیز بسیار آسان است! پاشیدن نارگیل خشک شده و گیلاس بیشتر برای تزیین، به آن ظاهری خاص و زیبا می بخشد که همه را شگفت زده می کند. آنقدر رمانتیک و فانتزی به نظر می رسد که بتوان آن را در روز مادر، سالگردها و جشن های دیگر درست کرد!

این یک کیک وگان عالی برای هر مناسبت و هر روز است! به علاوه می توانید آن را در تمام طول سال درست کنید چرا که برای تهیه آن به گیلاس تازه نیاز ندارید و میتونید از کمپوت گیلاس هم استفاده کنید. یا این که از سایر توت ها مثل توت فرنگی یا توت سیاه هم استفاده کنید.

راستی فیلم طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ رو در کانال آشپزی ایران پخت میزارم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز فیلم آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:
آرد دو و نیم پیمانه معادل 200 گرم
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
نمک یک پنس
شکر سه چهارم پیمانه معادل 150 گرم
شیر یک پیمانه معادل 240 میلی لیتر
روغن مایع یک سوم پیمانه معادل 80 میلی لیتر
وانیل  یک قاشق چایخوری
سرکه یک قاشق غذاخوری
شکلات رنده شده 100 گرم
گیلاس بدون هسته 350 گرم
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ

اگر از گیلاس تازه استفاده می کنید بشورین و هسته اون رو خارج کنید. اگر از کمپوت گیلاس استفاده میکنید اون رو داخل صافی خالی کنید تا آب اضافی گرفته بشه.

سپس نشاسته ذرت را به کیلاس ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط بشن. این کار باعث میشه تا وقتی گیلاس ها رو به مایه کیک اضافه کردین پایین نرن و ته نشین نشن.

آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک کنید. سپس جوش شیرین، شکر و نمک را اضافه کنید و با همزن دستی با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر، شیر، روغن، وانیل و سرکه سیب یا سقید یا قرمز را با هم مخلوط کنید. سپس داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

در آخر شکلات رنده شده را داخل آن بریزید.

نیمی از خمیر را در قالب 20 سانت که کاغذ روغنی گذاشتین بریزید و نیمی از آلبالوها را روی اون بچینید. سپس بقیه مایه کیک را روی آن بریزید و در آخر بقیه آلبالوها را روی آن قرار دهید.

کیک را در دمای 356 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس روی کیک را در صورت تمایل با گیلاس تازه تزئین کنید.

کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ

نکاتی درباره کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ

  • استفاده از نشاسته ذرت کمک میکنه تا گیلاس ها ته نشین نشن پس حذفش نکنید.
  • در صورتی که سرکه در دسترس ندارین از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.
  • از همزدن اضافی و زیادی پرهیز کنید. بعد از مخلوط کردن مواد فقط در حدی هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. همزدن زیادی باعث میشه بعد از پخت بافت کیک سفت بشه.
  • زمان پخت بستگی به قالبی داره که استفاده میکنید. اگر قالب شما نازک هست و یا از قالب مافین و یا کپسول های کاپ کیک استفاده میکنید زمان پخت کاهش پیدا میکنه.
  • دوستان وگان میتونن هر نوع شیر گیاهی رو به جای شیر حیوانی جایگزین کنن.
  • اگر مشکل گلوتن دارین از آرد مخصوص بدون گلوتن با همین میزان استفاده کنید.
  • به جای گیلاس از کمپوت گیلاس، آلبالو تازه، کمپوت آلبالو، توت فرنگی، توت سیاه، زغال اخته، سیب و گلابی هم استفاده کنید.

کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ

شاید این آموزش ها هم براتون جالب باشه:

برای پخت یک کیک عالی مطلب علت های خوابیدن پف کیک و همین طور نکات پخت کیک رو هم مطالعه کنید.

خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این آموزش بدونم❤️

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت