» مطالب » قنادی » دسر » طرز تهیه حریره بادام با آب
طرز تهیه حریره بادام با آب
دسر - مطالب

طرز تهیه حریره بادام با آب

مرداد 24, 1403 70236

طرز تهیه حریره بادام با آب بسیار ساده هست و طعم و مزه بسیار خوبی هم داره.

همه می توانند از یک وعده غذایی سالم و مغذی در رژیم غذایی خود بهره مند شوند و حریره بادام یک جایگزین عالی برای فرنی سنتی است. فرنی بادام یا حریره بادام نیز برای کودکان در حال رشد فوق العاده مفید است.

طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان 6 ماهه یا طرز تهیه حریره بادام برای بزرگسالان یکی است و با همین دستور ساده می توانید بهترین و خوشمزه ترین حریره بادام را درست کنید.

اگر حریره بادام را برای نوزاد تهیه می کنید بهتر است شکر را حذف کنید.

به جای آب از شیر هم می توانید استفاده کنید. حریره بادام هم با آب هم با شیر خوشمزه هست منتهی با شیر لطیف تر و خوش خوراک تر هست.

حریره بادام به دلیل داشتن ویتامین‌های مفید و مواد معدنی، می‌تواند برای سلامت کودکان بسیار مفید باشد. برای مثال، حریره بادام می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی کودک کمک کند، کمک به رشد و تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها داشته باشد. همچنین می‌تواند به بهبود حافظه و تمرکز کودکان کمک کند و به عنوان یک منبع انرژی طبیعی برای کودکان فعالیت بالا مفید باشد.

حریره بادام به دلیل داشتن فیبر و ویتامین‌های گروه B می‌تواند هضم غذا را تسهیل کند و به سلامت معده کمک کند. همچنین، حریره بادام می‌تواند به کاهش التهاب در دستگاه گوارش کمک کند.

برای دیدن فیلم های آموزشی کافیه عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین

مواد تشکیل دهنده
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
آب سرد 1 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
بادام 5 عدد

طرز تهیه حریره بادام با آب

بادام ها رو داخل آب بریزین و اجازه بدین تا 4-5 ساعت بماند و نرم شود.

سپس پوست قهوه ای روی آن را جدا کنید. بادام نرم را با استفاده از دنده بسیار ریز رنده، رنده بزنید تا حالت پودری بگیرد.

آب را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و بادام رنده شده، شکر و آرد برنج را اضافه کنید. هم بزنید و وقتی آرد برنج درون آب باز شد، قابلمه را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود و بعد استفاده کنید.

طرز تهیه حریره بادام با نشاسته

مواد لازم برای تهیه حریره بادام با نشاسته عبارتند از ۷۰ گرم بادام، یک قاشق سوپ خوری نشاسته گندم، ۳ لیوان آب و یک قاشق مربا خوری شکر.

طرز تهیه حریره بادام بدون نشاسته برای بزرگسالان به این صورت است که ابتدا بادام‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید یک دقیقه بجوشند، سپس آن‌ها را از آب‌جوش خارج کنید و بلافاصله روی آن آب سرد بریزید تا راحت‌تر پوست بادام ها را جدا کرده و آن‌ها را آسیاب کنید تا پودر نرمی به دست آید. روی این پودر ۳ لیوان آب بریزید و به طور کامل شیره بادام را جمع‌آوری کنید.

نشاسته گندم را به شیره بادام اضافه کنید و با پشت قاشق نشاسته کاملا در شیره بادام حل کنید. حال به این مواد شکر بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید تا قوام بیاید و سپس از روی حرارت بردارید.

برای درست کردن حریریره بادام و نشاسته با شیر می توانید به جای آب، از شیر استفاده کنید.

طرز تهیه حریره بادام با آب

طرز تهیه حریره بادام در طب سنتی

حریره بادام یکی از محصولاتی است که در طب سنتی به عنوان مکمل غذایی و دارویی استفاده می‌شود.

  • از نظر طب سنتی حریره بادام دارای طبع گرم و تر است.
  • مواد مغذی موجود در بادام که به بخشی از آن اشاره شد می تواند به سلامت و رشد مغز بخصوص در کودکان کمک کند.
  • بادام دارای ریبوفلاوین و ال کارنیتین موجب بالا بردن فعالیت مغز کودک می شود.
  • در صورت حساسیت نداشتن کودک به بادام، دادن حریره بادام به کودکان می تواند نیاز روزانه آنها را به مواد مغذی بخوبی تامین کند.
  • حریره بادام خلط آور است و خس خس سینه را خوب می کند. خوردن حریره بادام برای درمان گلودرد و سرفه مفید است.
  • کلسیم و فسفر از پوکی استخوان جلوگیری می کند و تراکم معدنی استخوانی بدن را بهود می بخشد.
  • حریره بادام خلط آور است و خس خس سینه را خوب می کند.

برای تهیه حریره بادام در طب سنتی به شرح زیر عمل می‌شود:

مواد مورد نیاز:

  • بادام: یک لیوان
  • شکر: نصف لیوان
  • آب: سه لیوان
  • زعفران: یک قاشق چایخوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. بادام‌ها را خشک کرده و پوست‌های آن‌ها را جدا کنید.
  2. بادام‌ها را داخل آب جوش بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید و بعد از برداشتن از روی حرارت، آبشان را تخلیه کنید.
  3. بادام‌ها را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کرده و در یک قابلمه با شکر، نمک و سه لیوان آب قرار دهید.
  4. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و محتویات آن را هم بزنید.
  5. حدود 30 تا 45 دقیقه این کار را بکنید تا حریره‌ای شود.
  6. حریره را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب ریخته و سرو کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت