» مطالب » سرخ کن بدون روغن » طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن
طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن
سرخ کن بدون روغن - کباب - مرغ و ماهی - مطالب

طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن

شهریور 27, 1403 4074

طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن درخواست خیلی از کدبانوهای همراه کانال آشپزی ایران پخت بود.

این جوجه کباب در مدت 15 دقیقه آماده میشه و خیلی خیلی خوشمزه و مجلسی هست.

اصلا انگار این وسیله ساخته شده تا شما یه جوجه کباب خوشمزه و آبدار داشته باشین😅

جوجه کباب آماده شده در سرخ کن بدون روغن بسیار سریع تر از جوجه کبابی که در فر اماده میشه، پخته میشه و از بیرون ترد و از داخل نرم و آبدار هست.

اگر طرفدار غذاهایی هستید که با مرغ طبخ میشن از آموزش طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر و همچنین خوشمزه ترین جوجه کباب تابه ای هم دیدن کنید.

برای دیدن فیلم طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن، کانال آشپزی ایران پخت را در ایتا دنبال کنید.

مواد لازم برای 15 سیخ کباب:

  • ران یا سینه مرغ بدون استخوان و پوست یک کیلوگرم
  • قاشق چایخوری پودر پیاز
  • قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک و نیم قاشق چایخوری ادویه جوجه کباب
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
  • 4 قاشق غذاخوری سس کچاپ
  • یک قاشق غذاخوری آب لیمو تازه یا سرکه

طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن

در ابتدا مرغ ها رو بشورین و به قطعات مناسب خرد کنید. دقت کنید که همه اندازه ها یکسان باشن تا همه تکه های مرغ به یک تندازه پخته بشن. یکی برشته نشه و یکی خام باقی بمونه.

هم از سیخ های چوبی و هم از سیخ های فلزی میتونید استفاده کنید. منتهی سیخ های چوبی سه تا حسن بسیار بزرگ دارن.

  1. نیازی به شستن و تمیز کردن ندارن.
  2. قابل برش دادن هستن و میتونید اندازه اون ها رو متناسب باسبد سرخ کن تنظیم کنید.
  3. باعث سوختن دست نمیشن.

اگر از سیخ فلزی استفاده میکنید موقع خروج از دستگاه یادتون نره که از انبر یا دستکش فر استفاده کنید چون واقعا داغ و سوزاننده میشن.

سیخ ها رو مناسب با اندازه دستگاه برش بزنید و اگر نیاز هست کوتاهشون کنید. سپس سیخ های چوبی را به مدت 15-20 دقیقه در در آب قرار بدین تا کاملا مرطوب بشن. این کار از سوختن سیخ ها جلوگیری میکنه.

حلاا تکه های مرغ رو با باقی مواد مخلوط کنید و این ترکیب رو کاملا یکدست کنید تا تمام مزه ها به خرد هم برن. مواد رو حداقل 2-4 ساعت و یا یک شب تا صبح داخل یخچال استراحت بدین.

هرچه مدت طولانی تری مرینیت بشن مزه و عطر بهتری هم خواهند داشت.

در مورد سس کچاپ هم اعتماد کنید! یه طعم خاص و شیرین به کباب میده که همراه سرکه این طعم شگفت انگیز میشه. هم سرکه سفید و هم سرکه قرمز میتونید استفاده کنید.

طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن

سپس مرغ را به سیخ بکشید. توجه داشته باشید که مرغ ها را زیاد به یکدیگر فشار ندین و کمی فضا جهت پخت بهتر بین هر تکه بگذارید. اینطوری به صورت یکنواخت پخته میشن.

می توانید از سبزیجاتی مثل کدو و یا پیاز هم استفاده کنید و بین تکه های مرغ این سبزیجات رو بزارین و یا فقط مرغ را به سیخ بکشید.

13 تا 15 سیخ جوجه کباب آماده میشه در صورتی که فقط از مرغ استفاده کنید و 20 سیخ جوجه کباب، اگر کدو و پیاز هم به سیخ بکشید.

 

سیخ ها را داخل سرخ کن بزارین. هر تعداد که جا میشه بزارین.  از قرار دادن آنها روی هم خودداری کنید تا مرغ به خوبی قهوه ای شود.

کباب ها را در دمای 380 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 13 دقیقه بپزید.

میتونید سیخ ها را بچرخانید و یا تست کنید ببینید کامل پخته یا نیاز به زمان بیشتری داره.

جوجه کباب آمادست با نون یا برنج میتونید سرو کنید. این کباب های خوشمزه با سس ارده هم خیلی خوشمزه میشن که به امید خدا در مطلبی جداگانه آموزش این سس رو میزارم.

دیدین طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن چقدر ساده و سریع انجام شد.

سوالات مربوط به طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن

آیا می توانم کباب مرغ را بدون سرخ کن درست کنم؟

  • می‌توانید آن‌ها را داخل تابه گریل روی اجاق گاز قرار بدین. هر طرف را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید. همچنین می توانید در فر به مدت تقریبی 10-15 دقیقه با دمای 190 درجه سانتی گراد بپزید و بررسی کنید که مرغ کاملا پخته شده باشد.

ران مرغ برای جوجه کباب بهتر است یا سینه مرغ؟

  • این موضوع کاملا سلیقه ای هست است. من ران ها را به دلیل چربی بیشتری که دارند ترجیح میدم، اما سینه مرغ نیز واقعاً خوب عمل میکنه. از طرفی سینه مرغ بافتی نرم تر داره و پختش خیلی سریع هست مخصوصا برای دوستانی که از اجاق گاز استفاده میکنن. از آنچه در منزل دارید استفاده کنید!

زمان پخت جوجه در سرخ کن بدون روغن چقدر است؟

  • در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 13 دقیقه بپزید. مدت پخت را طولانی نکنید چرا که باعث خشک شدن کباب ها می شود.

برای خرید ادویه جوجه کباب کافیه عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین و به ادمین کانال پیام بدین.

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به مردم کمک می کند دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت