» مطالب » دانش تغذیه » با آرد ذرت چی درست کنم
با آرد ذرت چی درست کنم
دانش تغذیه - مطالب - نکات و تکنیک ها

با آرد ذرت چی درست کنم

مرداد 26, 1403 90257

با آرد ذرت چی درست کنم – این سوالی هست که افرادی که در رژیم بدون گلوتن هستن زیاد میپرسن.

خوبه قبل از این که به سوال با آرد ذرت چی درست کنم پاسخ داده بشه، یه توضیحی درباره آرد ذرت و نشاسته ذرت داده بشه.

نشاسته ذرت

نشاسته ذرت با استخراج نشاسته از دانه ذرت، به ویژه از آندوسپرم هسته به دست می آید. تقریباً 100٪ نشاسته است، بدون هیچ گونه فیبر، پروتئین، چربی یا سایر اجزاء. این یک پودر سفید بسیار ریز است که ظاهری گچی دارد و وقتی آن را بین انگشتان خود می‌مالید، صدای غیژ می دهد. نشاسته ذرت اغلب به عنوان یک عامل غلیظ کننده برای غلیظ کردن سس ها و  کرم کاستارد استفاده می شود، مانند کرمفیل با نشاسته ذرت

نشاسته ذرت یک نشاسته بدون گلوتن است. این بدان معناست که در پخت‌های بدون گلوتن کمک زیادی به پف و هوادهی می کند، اما به طعم یا ساختار آنها کمک زیادی نمی‌کند. برای جایگزین نشاسته ذرت می توان آن را با وزن مساوی نشاسته سیب زمینی یا نشاسته تاپیوکا استفاده کرد.

آرد ذرت

آرد ذرت از آسیاب کردن تمام دانه های ذرت خشک به صورت پودر ریز بدست می آید. در واقع همان پودر ذرت بسیار ریز آسیاب شده است. علاوه بر نشاسته، حاوی فیبر، پروتئین و مقدار کمی چربی نیز می باشد. دو نوع آرد ذرت وجود دارد: آرد ذرت زرد که رایج‌تر است و از ذرت زرد تهیه می‌شود و آرد ذرت سفید که از دانه‌های ذرت سفید تهیه می‌شود. از نظر فنی می‌توانید از این دو نوع به جای هم استفاده کنید، اما هرگاه در دستور پخت‌هایم از «آرد ذرت» نام می‌برم، منظورم آرد ذرت زرد است.

آرد ذرت یک آرد بدون گلوتن “پروتئین” است. طعم و ساختار را به پخت های بدون گلوتن اضافه می کند – اگرچه مقدار ساختاری که ارائه می دهد در مقایسه با آرد گندم “معمولی” بسیار ناچیز است. می توان آن را با وزن مساوی از آرد گندم سیاه سبک، آرد سورگوم، یا آرد جو دوسر جایگزین کرد (اگر به جو دوسر حساس نیستید).

آیا می توان نشاسته ذرت را جایگزین آرد ذرت کرد؟

نه! اصلا امکان پذیر نیست. چرا که توضیح ددام نشاسته ذرت اصلا به ساختاردهی کمک نمی کند در حالی که ما برای پخت کیک یا … با آرد ذرت نیاز به تشکیل ساختار هستیم تا خروجی ما منسجم باشد.

نشاسته ذرت را در ظروف در بسته و جای خشک و خنک نگهداری کنید.

آرد ذرت فاقد گلوتن است و بیشتر مستعد خراب شدن و فساد است پس این آرد را باید هم از گرما و رطوبت محافظت نمود و در مکانی خشک نگهداری کنید.

در صورت تغییر در بو و رنگ آرد و نشاسته ذرت از مصرف آن در تهیه غذا خودداری کنید.

خب حالا که متوجه شدید تفاوت بین نشاسته ذرت و آرد ذرت چیست به پاسخ سوال بپزداریم.

این نکته رو هم بگم که به امید خدا تمام مواردی که در زیر نام برده میشه رو در سایت آموزش میدم. آموزش بعضی ها رو گذاشتم و شما میتونید با زدن روی لینک به آموزش دسترسی داشته باشین.

با آرد ذرت چی درست کنم

  • فرنی با آرد ذرت
  • پنکیک با آرد ذرت
  • حلوا با آرد ذرت
  • دسر با آرد ذرت
  • نان با آرد ذرت
  • کیک با آرد ذرت
  • مافین با آرد ذرت
  • خمیر پیتزا با آرد ذرت
  • میگو پفکی با آرد ذرت
  • سیب زمینی سرخ شده با آرد ذرت
  • نان تاکو با آرد ذرت
  • نان ترتیلا با آرد ذرت
  • کورن داگ با آرد ذرت
  • کرپ با آرد ذرت
  • کوکی با آرد ذرت
  • انواع دسر با آرد ذرت
  • و……

شما هم اگر تجربه درست کردن کیک، غذا یا دسر با آرد ذرت دارین کامنت کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت