طرز تهیه فرنی با آرد ذرت بدون گلوتن
طرز تهیه فرنی با آرد ذرت هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزس
فرنی با آرد ذرت به اندازه فرنی شکلاتی خوشمزه هست و یک صبحانه سالم و مقوی است. اگر صبح خورده بشه بهترین سیر کننده است!
اگر یک بار فرنی با آرد ذرت رو بخورید حتما در برنامه هفتگی قرارش میدین و دیگه میشه پای ثابت صبحانه خونه شما. چرا؟
چون درست کردن این فرنی بسیار آسان است! به مواد بسیار کمی نیاز دارد ، و همچنین شما را تا زمان ناهار سیر نگه می دارد! و مهمترین قسمت، بسیار خامه ای است و طعمی کاملاً خوشمزه ای دارد!
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 3-4 نفر:
- 7 قاشق غذاخوری آرد ذرت
- یک پیمانه شیر
- دو پیمانه آب
- سه چهارم پیمانه شکر
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک چهارم پیمانه گلاب
طرز تهیه فرنی با آرد ذرت بدون گلوتن
اول از همه یه توضیح مختصر درباره جایگزین ها بدم.
به جای شکر از عسل یا حتی شیره انگور یا خرما هم میتونید استفاده کنید.
فرنی با آرد ذرت رو با طعم دارچین هم میتونید درست کنید. برای این کار یک تکه کوچک چوب دارچین به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بعد از پخت اون رو بیرون بیارین.
خب برای پخت فرنی با آرد ذرت باید مواد رو با هم مخلوط کنید.
شیر و آرد ذرت و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه. چند دقیقه قبل از غلیظ شدن کامل گلاب و وانیل رو اضافه کنید و بعد از این که غلظت گرفت از روی حرارت بردارین.
اگر هنگام پختن، فرنی کمی غلیظ به نظر میرسد، کافی است کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود. باید حداقل 10 دقیقه آن را بپزید تا آرد ذرت حل شود و حالت خامه ای پیدا کند.
اطلاعات تغذیه ای فرنی با آرد ذرت
کالری | 181 کیلو کالری |
کربوهیدرات | 31 گرم |
پروتئین | 6 گرم |
چربی | 4 گرم |
چربی اشباع | 1 گرم |
سدیم |
328 میلی گرم |
پتاسیم |
211 میلی گرم |
فیبر | 4 گرم |