خانه / نان و شیرینی / پخت کیک بدون فر و در ساندویچ ساز

پخت کیک بدون فر و در ساندویچ ساز

بسیاری از خانم های عزیز در منزل خود فر ندارند و تمایل دارند پخت کیک بدون فر را انجام دهند. در این مطلب بدون نیاز به فر توکار یا هر نوع فر دیگر می توانید کیک بسیار لذیذ و خوشمزه ای را درست کرده و در کنار اعضای خانواده خود نوش جان کنید.

برای پخت کیک بدون فر فقط نیاز به یک دستگاه ساندویچ ساز دارید. با این رسیپی و این آموزش خیالتان راحت باشد که یک کیک صبحانه یا عصرانه لطیف و تردی را درست می کنید.

 

پخت کیک بدون فر

 

مواد لازم برای پخت کیک بدون فر :

 کره نرم شده 100 گرم
 شکر  1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد شیرینی پزی 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
وانیل به مقدار کم
گردوی خرد کرده به مقدار لازم
کشمش به مقدار لازم

طریقه پخت کیک بدون فر و در ساندویچ ساز:

کره نرم شده و در دمای محیط قرار گرفته را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. حدودا سه دقیقه زمان برای این کار در نظر بگیرید.

سپس تخم مرغ ها را تک تک همراه با وانیل اضافه کنید. بعد از این که تخم مرغ اول به خورد مواد رفت، تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.  هر تخم مرغ را حدود یک دقیقه با همزن هم بزنید.

در آخر آرد و بکینگ پودر را داخل مواد الک کرده و شیر را نیز اضافه کنید.

 

 

اگر تمایل دارید کیک دو رنگ داشته باشید، مقداری از خمیر را برداشته و مقداری پودر کاکائو به آن اضافه کنید. یا به خمیر گردو، کشمش و … اضافه نمایید. ساندویچ ساز را روشن کنید تا داغ شود. سپس درب آن را باز کرده و چرب کنید و یک لایه از خمیر کیک را در خانه های ساندویچ ساز بریزید.

 

مواد را بیش از حد پر نکنید تا فضایی برای پف کیک بماند. سپس ساندویچ ساز را بسته و 5 دقیقه صبر کنید. بعد از این مدت، پخت کیک را با خلال دندان امتحان کنید. در صورت تمایل قبل از ریختن خمیر کیک در خانه ساندویچ ساز یک لایه کنجد بپاشید.

این کار را  درون تابه های رژیمی نیز می توانید انجام دهید.  فقط مراقب باشید تا بخار ناشی از پخت کیک شما را نرم نکند.

 

 

درباره article

حتما ببینید

کوکی هنداونه

کوکی هندوانه

کوکی هنداونه خیلی خیلی راحت درست می شه. مهم اینه که بیس کار رو درست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + هجده =