طرز تهیه کیک با آرد نخودچی
طرز تهیه کیک با آرد نخودچی خیلی خیلی راحته! یه کیک مرطوب و خوشمزه که با شکلات و موز غنی شده.
اگر تعجب میکنید که کیک با آرد نخودچی هم درست میشه و برای بار اول هست که همچین دستوری رو میبینید اصلا شما رو سرزنش نمی کنم! منم برای بار اول که متوجه شدم میشه با آرد نخودچی کیک درست کرد بسیار تعجب کردم.
این کیک با موز و آرد نخودچی و شکلات درست میشه و بافتی کاملا مرطوب و خوشمزه داره. اصلا طعم آرد نخودچی مشخص نیست و بافت کیک هم کاملا طبیعی هست و هر کس ندونه که این کیک با آرد نخودچی درست شده، فکر میکنه یه کیک موزی شکلاتی با آرد معمولی هست.
مطمئنم که از خوردن آن در کنار یک فنجان قهوه داغ یا لیوان شیر سرد، احساس خوبی خواهید داشت. هر لقمه می تواند احساس راحتی و رضایت را به شما بدهد.
با خیال راحت هم میتونید شکلات، گردو یا هر نوع آجیل، کشمش و یا حتی تکه های کوچک نارگیل رو به کیک اضافه کنید.
اگر دنبال دستورات بدون گلوتن هستید طرز تهیه کیک با آرد برنج رو هم حتما ببینید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
- 2 عدد موز بزرگ رسیده معادل 225 گرم
- سه چهارم پیمانه ماست غلیظ
- 1 عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه شکر
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- یک سوم پیمانه کره ذوب شده و خنک شده
- یک و نیم پیمانه آرد نخود
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- یک پنس نمک
- یک سوم پیمانه شکلات چیپسی
- یک چهارم پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه کیک با آرد نخودچی
همین ابتدای کار این توضیح رو بدم که برای درست کردن کیک و کوکی و … با آرد نخودچی باید حتما از آرد نخود استفاده کنید. یعنی آردی که از نخود شسته و خشک شده و آسیاب شده به دست اومده چون دیگه همه جا مرسوم هست میگن آرد نخودچی گفتم این توضیح رو بدم. میدونید که آرد نخودچی با آرد نخود فرق داره. در آرد نخودچی یک بار نخود بو داده میشه و بعد آرد میشه اما در آرد نخود این مرحله وجود نداره.
خودتون در منزل هم میتونید آرد نخود درست کنید و یا اگر قصد خرید دارین بگین آرد نخود میخواین.
برای تهیه آرد نخود هم بهتره نخودها رو 24 ساعت خیس کنید و در این مدت چندین بار آبش رو عوض کنید. بعد نخودها رو پهن کنید تا کامل کامل خشک بشن و با آسیاب قوی آسیاب کنید یا بدین عطاری ها براتون آسیاب کنن.
اگر آرد نخود اصلا در دسترس نیست و یا تهیه اون براتون دشواره از آرد نخودچی استفاده کنید.
خب بریم سراغ طرز تهیه کیک با آرد نخودچی
فر را روی 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم بشه.
یه قالب مناسب رو انتخاب کنید و کفش کاغذ روغنی بزارین یا چرب و آردپاشی کنید. اینجا از یک قالب 10 در 20 سانت استفاده شده.
مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید. به مدت 45-55 دقیقه یا تا زمانی که تستر وارد شده در مرکز آن تمیز بیرون بیاید بپزید. از فر خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.
شاید این آموزش ها رو هم دوست داشته باشین: