خانه / فست فود / سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

اینم سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

 

سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی
سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

حتما تا به حال شما هم با خودتون فکر کردین که چرا سیب زمینی های رستورانی با سیب زمینی هایی که خودتون در منزل درست می کنید این قدر متفاوت هست! شما این قدر در منزل زحمت می کشید و با حوصله چیپس درست می کنید ولی باز هم به تردی رستوران نمی شود.

با مجله آشپزی ایران پخت همراه باشید تا رمز این کار را متوجه بشین.

مواد لازم

سیب زمینی به میزان لازم

روغن و نمک هم به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

اول کار باید بگم که به روش رستورانی سیب زمینی سرخ کردن نیاز به سرخ کن داره. یکی از دلایلی هم که سیب زمینی ها این قدر ترد و پوک میشن به همین دلیلل هست.

ولی اگر شما این وسیله رو در منزل ندارین میتونید مراحل کار رو با یه ظرف گود که روغن فراوانی داره انجام بدین.

همون اول کار سرخ کن رو روی دمای ۳۷۵ درجه تنظیم و روشن کنید. تا خوب روغن داغ بشهه. در این فاصله سیب زمینی ها رو بشویید،

پوست بکنید و خلال کنید. خلال ها رو داخل آب سرد بریزین و برای سی دقیقه داخل فریزر قرار بدین.

دستمال تمیزی رو بردارین و این سی دقیقه که سیب زمینی ها داخل فریزر هستن اون رو داخل یخچال بزارین تا خنک بشه.

بعد سیب زمینی ها رو از فریزر خارج کنید، اونا رو آبکشی کنید و با همون دستمال تمیز و خنک خوب خوب خشک کنید.

حالا سیب زمینی های خنک و خشک شده را برای هشت دقیقه در سرخ کن قرار بدین تا سرخ بشن.

بعد از این مدت اونا رو در بیارین و شکاف کوچکی روی اون ایجاد کنید. دوباره سیب زمینی های شکاف خورده رو برای ۴۵ دقیقه در یخچال بزارین. حالا دمای سرخ کن رو ۱۰ درجه بیشتر کنید(۳۸۵) و دوباره سیب زمینی ها رو داخل اون بریزین.

حالا نمک بزنید و ۲ دقیقه دیگه سیب زمینی ها رو سرخ کنید. دیگه کار تموم شد.

نوش جونتون باشه

درباره article

حتما ببینید

پیتزا املت

پیتزا املت

پیتزا املت هم املته هم پیتزا. طعم خیلی لذیذی داره و برای افرادی که ممنوعیت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 11 =