خانه / فست فود / سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی ساده تر از اون چیزی هست که تصورش رو بکنید.

حتما تا به حال شما هم با خودتون فکر کردین که چرا سیب زمینی های رستورانی با سیب زمینی هایی که خودتون در منزل درست می کنید این قدر متفاوت هست! شما این قدر در منزل زحمت می کشید و با حوصله چیپس درست می کنید ولی باز هم به تردی رستوران نمی شود.

با مجله آشپزی ایران پخت همراه باشید تا رمز این کار را متوجه بشین.

 

سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی
سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

 

بیشتر بخوانید: بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام

مواد لازم

  • سیب زمینی به میزان لازم
  • روغن و نمک هم به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

اول کار باید بگم که به روش رستورانی سیب زمینی سرخ کردن نیاز به سرخ کن داره. یکی از دلایلی هم که سیب زمینی ها این قدر ترد و پوک میشن به همین دلیل هست.

ولی اگر شما این وسیله رو در منزل ندارین میتونید مراحل کار رو با یه ظرف گود که روغن فراوانی داره انجام بدین.

همون اول کار سرخ کن رو روی دمای ۳۷۵ درجه تنظیم و روشن کنید. تا خوب روغن داغ بشه. در این فاصله سیب زمینی ها رو بشویید،

پوست بکنید و خلال کنید. خلال ها رو داخل آب سرد بریزین و برای سی دقیقه داخل فریزر قرار بدین.

دستمال تمیزی رو بردارین و این سی دقیقه که سیب زمینی ها داخل فریزر هستن اون رو داخل یخچال بزارین تا خنک بشه.

بعد سیب زمینی ها رو از فریزر خارج کنید، اونا رو آبکشی کنید و با همون دستمال تمیز و خنک خوب خوب خشک کنید.

حالا سیب زمینی های خنک و خشک شده را برای هشت دقیقه در سرخ کن قرار بدین تا سرخ بشن.

بعد از این مدت اونا رو در بیارین و شکاف کوچکی روی اون ایجاد کنید. دوباره سیب زمینی های شکاف خورده رو برای ۴۵ دقیقه در یخچال بزارین. حالا دمای سرخ کن رو ۱۰ درجه بیشتر کنید(۳۸۵) و دوباره سیب زمینی ها رو داخل اون بریزین.

حالا نمک بزنید و ۲ دقیقه دیگه سیب زمینی ها رو سرخ کنید. دیگه کار تموم شد.

سیب زمینی سرخ شده رستورانی با روشی خانگی

یکی از دلایل خوشمزه شدن سیب زمینی سرخی در فست فودها و رستوران ها اینه که سیب زمینی ها کاملا ترد و پفکی هستن.

برای این که در منزل به این نتیجه دلخواه برسین دو روش وجود داره:

  • یکی استفاده از بکینگ پودر و جوش شیرین
  • دوم استفاده از آب سرد

مطمئنا اگر به فکر سلامتی خودتون هستین روش دوم رو انتخاب می کنید.

برای این کار سیب زمینی ها رو برش بزنید و داخل ظرفی بریزین. چند تکه یخ درون ظرف بزارین و مقداری آب روی سیب زمینی ها بریزین.

حالا ظرف را برای مدت یک ساعت در یخچال قرا بدین. بعد از این مدت سیب زمینی ها رو درون آبکش بریزین تا آبش تخلیه بشه و در نهایت با روغن فراوان سرخ کنید.

کاملا ترد و کرانچی میشه.

نوش جونتون باشه.

در صورتی که با صفحه ایران پخت در اینستاگرام همراه باشید از جدیدترین رسیپی ها به راحتی مطلع می شوید.

درباره article

حتما ببینید

لازانیا با سویا

طرز تهیه لازانیا با سویا

طرز تهیه لازانیا با سویا برای اون دسته از عزیزانی که ممنوعیت استفاده از گوشت …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 14 =