خانه / مربا، ترشی و سس / طرز تهیه سرکه سیب خانگی با آسان ترین روش

طرز تهیه سرکه سیب خانگی با آسان ترین روش

طرز تهیه سرکه سیب در منزل بسیار ساده و راحت است. سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین علائم آلرژی را کم‌رنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می‌توانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.

این معجون ضدآلرژی را می‌توانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دل‌تان می‌خواهد با سیب‌های زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.

 

طرز تهیه سرکه سیب
طرز تهیه سرکه سیب

 

مواد لازم برای تهیه سرکه 

 

 

سیب زرد 3 کیلوگرم
نان سنگک 300 گرم

روش اول طرز تهیه سرکه سیب 

سیب‌ها را خوب بشویید و هسته و دمش را بگیرید و به چهار قسمت برش بزنید.
حالا سیب‌های برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند.

حالا نان سنگک را روی سیب‌ها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیب‌ها کمک می‌کند.

دبه را برای 4 تا 5 ماه در جای گرم بگذارید. بعد از این مدت نان را از روی سیب‌ها بردارید و سیب‌های له شده را صاف کنید. بعد از 15 روز سرکه را مصرف کنید. توجه داشته باشید اگر می‌خواهید سرکه سیب زودتر عمل بیاید می‌توانید سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه بالزامیک

 

سرکه سیب با روشی دیگر

مواد لازم

  • سیب حدود ۳ کیلو
  • سرکه ۳ فنجان
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ۳ قاشق چ
  • نخود حدود ۲۰ دانه
  • آب به میزان لازم

روش دوم طرز تهیه سرکه سیب

سیبها را خوب بشورید چهار قاچ کنید هسته هاشو جدا کنید و در دبه ای مناسب بریزید در حد کمی بیشتر از نصف دبه، حالا شکر و نمک و نخود و سرکه را اضافه کنید بعد آب را اضافه کنید حواستون باشه آب دبه پر نشه کمی خالی داشته باشه با قاشق چوبی خوب هم بزنید و پارچه ای روی درب قرار دهید و با کش دورش و ببندید دبه را در جایی تقریبا گرم و تاریک قرار دهید تا ده روز اول هر روز درب ظرف و باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید سیبها را به سمت پایین ظرف فشار دهید بعد از ده روز نیازی به این کار نیست درب ظرف باید خوب بسته شود بعد از بیست روز سیبها نرم شده ته ظرف ته نشین میشن و از آن پس کم کم جا میفتن حداقل ۵۰ روز سرکه را دست نزنید بعد از این مدت سرکه آماده ست میتونید صافش کنید و در بطری ریخته در کابینت نگهداری کنید
پ.ن؛ سرکه های من حدود ۳ ماه در دبه موند و چیزیش نشد فقط هر چی بیشتر بمونه رنگش تیره تر و طعمش ترش مزه تر میشه پیشنهاد میکنم سرکه خونگی و تست کنید من که عاشق عطر و طعمش شدم.

پیج اینستاگرام ایران پخت را دنبال کنید تا از جدیدترین رسیپی ها مطلع شوید.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه مربای شاتوت

طرز تهیه مربای شاتوت

طرز تهیه مربای شاتوت بسیار ساده است. شاتوت جزو میوه هایی است که دارای خواص …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + یک =