خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / پخت استیک روی اجاق گاز – سرو استیک روی نان تست به همراه فیلم آموزشی

پخت استیک روی اجاق گاز – سرو استیک روی نان تست به همراه فیلم آموزشی

درست کردن استیک شاید برای بعضی ها کار سخت و دشواری باشد. اما امروز به شما یاد می دهیم که چگونه استیک را روی اجاق گاز درست کنید. چه اجاق گاز مبله داشته باشید و چه اجاق گاز صفحه ای فرقی ندارد. در هر صورت پخت استیک روی اجاق گاز را به راحتی می توانید انجام دهید.

بعد از پخت استیک روی اجاق گاز می توانید تکه های استیک را روی نان تست سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید. به شرط این که فیلم کوتاه آموزشی را ببینید و طرز تهیه سس مخصوص آن را یاد بگیرید.

 

فیلم کوتاه آموزشی پخت استیک روی اجاق گاز

 

 

 

 

مواد لازم برای پخت استیک روی اجاق گاز

 

2 قاشق کره نرم شده
نصف پیمانه روغن زیتون
1قاشق غذاخوری پونه
1 قاشق غذاخوری رزماری
2 حبه سیر
1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا دودی
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
گوشت مخصوص استیک
گوجه فرنگی گیلاسی

پخت استیک روی اجاق گاز
پخت استیک روی اجاق گاز

 

 

طرز تهیه استیک روی اجاق گاز

در یک کاسه کوچک، کره، روغن زیتون، پونه، رزماری، سیر، پاپریکا، 1/2 قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. در واقع سس خوشمزه ای که موجب مزه دار شدن و طعم گرفتن استیک شما می شود همین سس است.

این سس را کنار بگذارید.

برش های نان را هم آماده کرده و کنار بگذارید.

حالا با برس از مواد سس برداشته و روی سطح نان ها را کاملا آغشته کنید.

بعد از این مرحله نوبت به آماده کردن گوشت استیک می رسد.

گوشت مخصوص استیک را روی تخته کار گذاشته و مانند فیلم برش هایی را به صورت اریب روی آن ایجاد کنید.

نمک و فلفل را روی گوشت بپاشید.

گوشت را درون تابه نچسبی قرار داده و تابه را روی اجاق گاز قرار دهید.

صبر کنید تابرای مدت 12 تا 15 دقیقه گوشت شما بپزد.

مرتب گوشت را پشت و رو کنید تا استیک شما نسوزد.

استیک پخته شده را از تابه خارج کنید.

حالا درون همان تابه تکه های نان تست را قرار داده و سمتی را که سس زدیدکمی برشته کنید.

باقی مانده  مواد سس را هم درو تابه ریخته و گوجه های گیلاسی را به آن اضاف کنید.

4 تا 66 دقیقه زمان دهید تا گوجه ها درون سس پخته شوند.

استیک را به اندازه های دلخواه برش بزنید. برش های استیک را روی نان های تست برشته شده قرار داده و گوجه های گیلاسی پخته شده را روی آن ها قرار دهید.

 

پخت استیک در فر

 

نکته:

گوشت های ضخیم به ضخامت یک اینچ یا  تقریبا ۳ سانتیمتر برای استیک مناسب هستند. اگر استیک های شما کمی ضخیم تر و یا نازک تر باشد، باید مدت زمان پخت را تنظیم کنید (زمان پخت طولانی تر برای گوشت های ضخیم تر و زمان پخت کوتاه تر برای گوشت های نازک تر را لحاظ کنید).

 

www.bhg.com

 

لینک کوتاه شده مطلب:

https://goo.gl/gHjAkY

درباره article

حتما ببینید

کوکوی ذرت

کوکوی ذرت

کوکوی ذرت یه غذای خوشمزه و بی نظیره که برای وعده شام بسیار مناسبه. برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 9 =