خانه / نان و شیرینی / کیک با آرد ذرت بدون فر و مناسب برای بیماران سلیاکی

کیک با آرد ذرت بدون فر و مناسب برای بیماران سلیاکی

کیک با آرد ذرت یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و تهیه شده با حداقل امکانات و بدون استفاده از فر می باشد. به علاوه از خواص بی نظیر آرد ذرت برخوردار است. در این مطلب با طرز تهیه کیک با آرد ذرت و بدون فر آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
یکی از کاربرد‌های آرد ذرت، در شیرینی پزی است و ما در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر آشنا سازیم.
تا عزیزانی که فر در اختیار ندارند هم بتوانند این کیک خوشمزه را درست کنند.
اگر قصد دارید با خواص آرد ذرت و لزوم مصرف آن در رژیم غذایی خود آشنا شوید، حتما تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

کیک با آرد ذرت بدون فر

1. طرز تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
شیر 1 لیتر
بیسکوییت دایجستیو 1 بسته
کره 150 گرم
پودر ژله لیمویی 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. شیر را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کرده و خوب بزنید، به طوری‌که پنیر کاملا باز شود.
  2. آرد ذرت را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
  3. وقتی مواد کاملا یکدست شدند، پودر ژله را اضافه کرده و هم بزنید.
  4. مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا به حباب زدن بیفتد.
  5. مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شوند.
  6. بیسکوییت را پودر کنید، آن را با کره مخلوط کرده و در قالب مورد نظر پهن کنید.
  7. مایه پنیر را روی آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

 

Image result for ‫خواص آرد ذرت‬‎

 

خواص آرد ذرت:

آرد ذرت گزینه بسیار خوبی برای جایگزینی آرد گندم است.

می توان گفت که این آرد خواص بی شماری برای پیشگیری از مشکلات چشم دارد.

از دیگر خواص آرد ذرت این است که بسیاری از مشکلات مرتبط با انواع حساسیت های مختلف را بر طرف می کند.

در کاهش وزن کمک کننده خوبی است.

مانع بروز دیابت نوع ۲ می شود.

اسید فنولیک موجود در آرد ذرت در برابر آسیب ها اکسیداتیو و بیماری‌هایی مانند مشکلات قلبی، سکته مغزی و انواع سرطان بسیار قوی عمل خواهد کرد.

 

درباره article

حتما ببینید

باترمیلک چیست

باترمیلک چیست و روش درست کردن باتر میلک در خانه

حتما شما هم مثل من به تازگی در خیلی از دستورهای آشپزی با ماده ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =