طرز تهیه سمبوسه در فر کاملا ترد و بدون روغن
طرز تهیه سمبوسه در فر خیلی راحت هست و دیگه عذاب استفاده روغن زیادی رو هم نداره!
سمبوسه یه پیش غذا یا حتی یه وعده اصلی وسوسه انگیز و خوشمزه هست که با روش های مختلفی میشه اون رو آماده کرد. همه افراد خانواده هم اون رو دوست دارند. برای درست کردنش از نان لواش یا خمیر جادویی بدون تخم مرغ میتونید استفاده کنید و به امید خدا آموزش یه خمیر مخصوص سمبوسه که نیازی به خمیرمایه و بکینگ پودر هم نداره میزارم.
اما نکته ای که وجود داره اینه که برای داشتن یه سمبوسه ترد و خوشمزه باید حتما از روغن زیاد استفاده کرد و ذهن خیلی ها با این سوال درگیر هست که چکار کنیم سمبوسه کم روغن ببرد
برای جواب این سوال من یه پیشنهاد عالی دارم!
در آموزش طرز تهیه سمبوسه در فر یاد میگیرید که چطور یه سمبوسه ترد و عالی و خوشمزه اونم بدون روغن در فر درست کنید. برای این کار نیاز داریم به خمیر هزارلا.
مواد میانی سمبوسه هم که دلخواه هست. از سیب زمینی آبپز گرفته تا نخود فرنگی و قارچ و جعفری و ادویه های تند و خوشمزه و حتی گوشت مرغ و ….
من بعضی وقت ها که دو پیازه سیب زمینی درست کردم و داخل یخچال دارم، فوری برای عصرونه بچه ها سمبوسه درست میکنم.
برای دیدن آموزش های بیشتر و فیلم های آموزشی ایران پخت را در ایتا و اینستاگرام دنبال کنید.
مواد لازم:
- 4 عدد سیب زمینی متوسط آب پز و پوست کنده
- نصف پیمانه نخود فرنگی پخته
- نصف قاشق چایخوری زردچوبه
- یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
- یک قاشق چایخوری پاپریکا
- فلفل قرمز تند بر اساس ذائقه
- نمک
- خمیر هزارلا
- کمی آرد و آب
طرز تهیه سمبوسه در فر
اول از همه حدود یک ربع – بیست دقیقه خمیر رو داخل محیط بزارین تا باز بشه.
داخل تابه روغن بریزین و سیب زمینی های آب پز پوره شده رو به همراه نخود فرنگی و ادویه ها و نمک و فلفل تفت بدین. عرض کردم که این مرحله دلخواه هست و میتونه شامل مواد مختلفی باشه. اما چون قراره این مواد لازی خمیر هزارلا برن و بعد برش داده بشن این ترکیب کاملا مناسب هست و مواد هم بیرون نمیریزه و یا مانع رول شدن خمیر نمیشه.
وقتی همه چیز مخلوط شد و مخلوط سیب زمینی یکدستی به دست آوردید که به خوبی با ادویه ها مخلوط شده، نمک را اضافه کنید و حرارت را روی متوسط قرار دهید و مواد را به مدت 3-4 دقیقه بپزید. فیلینگ سمبوسه تند و خوشمزه ما آماده است، حالا اجازه بدین تا در دمای محیط خنک بشه.
زیر و روی سمبوسه ها کمی آرد بپاشید و با وردنه کمی خمیر رو باز کنید. با استفاده از قاشق فیلینگ سمبوسه سرد شده رو روی خمیر پخش کنید و از هر طرف خمیر حدود یکی دو سانت خالی بزارین.
حالا خمیر رو به آرومی رول کنید و لبه اون رو ببندین. برای این که اتصال لبه ها بهتر باشه انگشتتون رو داخل آب بزنید و لبه خمیر رو خیس کنید و بعد روی لبه دیگه بچسبونید تا اتصال باز نشه.
خمیر رول شده رو نیم ساعت داخل یخچال یا یک ربع در فریزر استراحت بدین.
در این فاصله فر را روی 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.
خمیر سرد شده رو بیرون بیارین و با یه چاقوی تیز برش های یکدست و تمیز بزنید.
برش ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی داره بزارین و به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر قرار بدین تا بپزن.
داخل دستگاه سرخ کن بدون روغن هم میتونید درست کنید. برای این کار برش های خمیر رو با فاصله داخل سبد بچینید و به مدت 11 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد بپزید.
اینم طرز تهیه سمبوسه در فر بدون نیاز به روغن!
سمبوسه رو میتونید با سس کچاپ خوشمزه و خونگی و یا سس گشنیز که طرز تهیه اون رو به زودی میزارم، سرو کنید.