خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / کته سفید با میگو کبابی یک غذای سالم

کته سفید با میگو کبابی یک غذای سالم

کته سفید با میگو کبابی یک غذای خوشمزه است. این غذا برای کودکان و سالمندان بسیار مفید است.

به این دلیل که برنج این غذا کته ای است، سرشار از خاصیت می باشد. بیشتر خانواده‌ها با این تصور که آبکش‌کردن برنج باعث کم‌شدن نشاسته موجود در آن می‌شود، برنج را آبکش می‌کنند.

در حالی که این تصور کاملا غلط است و با آبکش‌کردن برنج، قسمت قابل‌توجهی از فیبر محلول در آن از بین می‌رود و ارزش غذایی‌اش کم می‌شود.

طرز تهیه کته سفید با میگو کبابی بسیار ساده و راحت است. پس تا انتها با مجله آشپزی ایران پخت همراه باشید.

 

کته سفید با میگو کبابی
کته سفید با میگو کبابی

 

مواد لازم برای پخت کته سفید با میگو سرخ شده

 

میگو بزرگ خام
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/2 قاشق چای خوری پودر پاپریکا
نمک
فلفل سیاه تازه
3 فنجان آب مرغ کم نمک
2 قاشق غذا خوری کره
1 پیاز سفید کوچک
4 حبه سیر له شده
2 فنجان برنج
1 فنجان پنیر پارمسان
1 فنجان برگ جعفری ریز خرد شده

 

 

طرز پخت کته با میگو کبابی

در ابتدا فر را که فرقی ندارد فر توکار است یا  فر مبله از قبل گرم کنید. فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

میگوها را تمیز کرده و بشویید. آن ها را کاملا خشک کنید.

سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را روی میگوها پاشیده و درون سینی فر قرار دهید. همین که رنگ میگوها تغییر کرد فر را خاموش کنید.

هشدار:

از قرار دادن زیادی میگوها درون فر خودداری کنید. چرا که به سرعت میگوها می سوزند. حدود 5 دقیقه زمان نیاز است تا میگوها کبابی شوند.

همه شما پخت کته را خوب خوب بلد هستید. اما بازهم برای افرادی که تازه کار هستند این روش را توضیح می دهم.

برای پخت کته سفید، من به جای آب معمولی از آب مرغ کم نمک استفاده کردم.

در ابتدا برنج را شسته و درون ظرفی برای دو ساعت خیس می کنید. بدون این که نمک به آن بزنید.

حالا درون قابلمه پیاز و سیر را به همراه کره خوب تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

سپس آب مرغ رادرون قابلمه ریخته و نمک به آن اضاف می کنید.

نکته:

چون در پخت این کته از پنیر پارمسان استفاده می شود پس میزان نمک را رعایت کنید تا کته شما شور نشود.

 

کته سفید با میگو کبابی
کته سفید با میگو کبابی

 

 

زیر حرارت را کم کنید و صبر کنید تا آب کته تمام شود.

درب قابلمه را گذاشته و بیست دقیقه صبر کنید تا کته شما دم بکشد.

زمانی که کته آماده شده، حرارت را خاموش کرده و کته را در ظرف سرو بکشید. سپس میزان جعفری گفته شده در دستور را روی کته ریخته و میگوها را روی آن قرار دهید.

در نهایت هم پنیر پارمسان را روی غذا بپاشید.

 

یادداشت های این رسیپی

این غذا را می توان در یک ظرف درب دار در یخچال قرار داد و حداکثر تا 3 روز نگهداری کرد.

به جای جعفری از گشنیز خرد شده هم می توان استفاده کرد.

گشنیز را هم به دو صورت می توان استفاده کرد:

  • یا هنگام سرخ کردن پیاز و سیر گشنیز را هم اضاف کنید و تفت دهید.
  • یا این که مانند جعفری در آخر روی غذا بریزید.

 

لینک کوتاه شده مطلب:

https://goo.gl/faadRW

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه آش ماست

طرز تهیه آش ماست با دستور اصلی و نکات مهم برای خوشمزه شدن

طرز تهیه آش ماست رو حتما همه بلدین و میدونم که بهتر از من درست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =