خانه / مربا، ترشی و سس / ترشی تخم مرغ رنگی با آب چغندر

ترشی تخم مرغ رنگی با آب چغندر

ترشی تخم مرغ رنگی با آب چغندر یا همان لبوی پخته علاوه بر این که رنگ بسیار زیبایی دارد از طعم و مزه بی نظیری هم برخوردار است.

این غذا و ترشی خوشمزه زمانی که با یک فنجان آب چغندر قند، سرکه، شکر قهوه ای و فلفل قرمز آماده شود. طعمی بی نظیر به خود می گیرد.

معمولا کودکان تخم مرغ پخته را به دلیل رنگ بی روح و مزه خاص آن دوست ندارند. با این روش شما می توانید هم آن ها را مشتاق خوردن کنید. و هم میز غذای خود را تزیین و رنگارنگ کنید.

با مجله آشپزی ایران پخت همراه باشید تا این آموزش را فرا بگیرید.

در این آموزش علا ه بر درست کردن ترشی تخم مرغ، نحوه تهیه یک غذای ساده خوشمزه هم با این ترشی آموزش داده می شود.

 

ترشی تخم مرغ رنگی
ترشی تخم مرغ رنگی

 

مواد لازم برای تهیه ترشی تخم مرغ رنگی

 

6 عدد تخم مرغ بزرگ
یک پیمانه آب چغندر پخته یا آب لبو

1 فنجان سرکه سیب
1/3 فنجان شکر قهوه ای
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چای خوری سس خردل
1/2 قاشق چای خوری پودر کاری
فلفل سیاه تازه
برگ های تازه رزماری خرد شده برای تزیین

 

ترشی تخم مرغ رنگی
ترشی تخم مرغ رنگی

 

طرز تهیه ترشی تخم مرغ رنگی

در ابتدا تخم مرغ ها را شسته و درون ظرفی قرار دهید تا بپزد.

برای این که تخم مرغ ها در حین پخت ترک نخورند، از کمی نمک استفاده کنید. مقداری نمک را در آب تخم مرغ ها بریزید و زیر حرارت را کم کنید.

بعد از این که تخم مرغ ها پخته شدند، آن ها را پوست گرفته و کنار بگذارید.

حالا درون یک ماهی تابه، شکر قهوه ای، سرکه، نمک و فلفل قرمز را ریخته و روی اجاق گاز رومیزی قرار دهید.

زیر حرارت را کم کنید. 5 دقیقه زمان دهید تا مواد با هم روی حرارت ترکیب شوند.

بعد از این مدت آب چندر را هم اضافه کرده و بعد از گرم شدن زیر حرارت را خاموش کنید.

حالا تخم مرغ های پوست گرفته رادر ظرف مورد نظر قرار داده و سپس محتویات گرم درون ماهی تابه را روی آن بریزید.

درب ظرف را بسته و در یخچال نگه داری کنید.

هر چه بیشتر آنها را  نگه دارید، بیشتر ترش و صورتی رنگ می شوند.

من فقط رنگ صورتی و کمی ترشی را دوست دارم، بنابراین من اجازه می دهم که حدود 16 درون مواد بمانند.

ترشی تخم مرغ رنگی شما آماده شد.

طرز تهیه پیش غذا با ترشی تخم مرغ رنگی

 

زمانی که تخم مرغ ها به رنگ دلخواه رسیدند، آن ها را از مواد خارج کنید.

تخم مرغ ها را به آرامی به دو نیم تقسیم کنید. زرده ها را از داخل آن ها خارج کرده و درون یک کاسه بریزید.

روغن زیتون، سس مایونز، یک قاشق سرکه سفید، سس خردل و پودر کاری را اضافه کنید. مواد را با چنگال خوب با هم ترکیب کنید.

نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

حالا از یک اسپاتول استفاده کرده و مواد را درون تخم مرغ جای زرده ها قرار دهید.

در صورتی که اسپاتول در دسترس ندارید از کیسه پلاستیکی استفاده کنید.

مواد را درون یک کیسه فریزر ریخته و ته آن را پاره کنید.

سپس با فشار دادن مواد را درون تخم مرغ بریزید.

در نهایت با رزماری خرد شده و فلفل سیاه روی آن را تزیین کنید.

یادداشت های این رسیپی:

این تخم مرغ ها را فقط برای چند روز در یخچال می توانید نگه داری کنید.

درباره article

حتما ببینید

دیپ پیاز

دیپ پیاز فرانسوی به همراه فیلم

دیپ پیاز یه سس غلیظ و خوشمزه هست که خیای راحت درست می شه. دیپ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + هشت =