بامیه سیب زمینی بدون تخم مرغ با نشاسته ذرت
بامیه سیب زمینی بدون تخم مرغ با نشاسته ذرت سریع و ساده آماده میشه و یه سیب زمینی پفکی خوشمزه به شما تحویل میده.
بامیه سیب زمینی رو میتونید کنار انواع غذاهای سرخ کردنی سرو کنید و هم از زیبایی چشم نوازش لذت ببرین و هم از خوشمزگیش. برای درست کردنش به تخم مرغ و بکینگ پودر هم نیاز ندارین و از نظر سلامت هم کاملا سالمه.
برای دیدن فیلم طرز تهیه بامیه سیب زمینی و سایر فیلم های آشپزی ایران پخت را در ایتا و اینستاگرام دنبال کنید.
مواد لازم:
- دو عدد سیب زمینی
- 3 قاشق نشاسته ذرت
- نمک و فلفل
طرز تهیه بامیه سیب زمینی بدون تخم مرغ با نشاسته ذرت
سیب زمینی ها رو بپزید و بعد اون ها رو پوست بگیرین.
سیب زمینی های پخته رو حسابی پوره کنید تا هیچ تکه درشتی داخلش باقی نمونه. تا گرم هستن این کار رو انجام بدین تا خوب پوره بشن.
نشاسته ذرت و نمک و فلفل را اضافه کنید. اگر دوست دارین طعم دار باشه مثلا میتونید پودر سیر بزنید و یا اگر میخواین رنگش متفاوت باشه پودر پاپریکا اضافه کنید.
خوب ورز بدین تا یه خمیر کاملا نرم و لطیف به دست بیاد. خمیر رو چونه کنید و روی تخته بزارین و با چاقو به اندازه های مساوی قسمت کنید و برش بزنید.
مقداری نشاسته ذرت روی سطح کار بریزین و هر قیمت برش خورده رو رول کنید. سعی کنید اندازه و قطر رول در همه قسمت ها یکسان باشه.
به کمک چاقو، رول را برش بزنید. تقریبا اندازه هر قسمت رو دو انگشت در نظر بگیرین و برش بزنید. یعنی دو انگشت کنار هم رو روی خمیر بزارین و به اندازه اون برش بزنید.
حالا کافیه برش های سیب زمینی رو داخل روغن داغ داغ شناور سرخ کنید.
بامیه سیب زمینی سرخ شده رو روی دستمال بزارین تا روغن اضافی کشیده بشه.
به عنوان یه میان وعده یا کنار بشقابی و یا حتی به عنوان صبحانه عالیه👌
بامیه سیب زمینی بدون تخم مرغ رو میتونید با سس کچاپ میل کنید.