خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / مرغ سرخ شده با سس سیر و لیمو

مرغ سرخ شده با سس سیر و لیمو

مرغ سرخ شده با سس سیر و لیمو یکی از روش های جدید پخت مرغ می باشد. مرغ با این روش علاوه بر این که سوخاری و خوشمزه می شود، طعمی بی نظیر و دلچسب به خود می گیرد.

تکه های لیموی تفت خورده در این غذا طعم سس را بشتر و خوشمزه تر می کند.

مواد لازم برای پخت مرغ سرخ شده با سس سیر و لیمو

3 قاشق غذاخوری آب لیمو

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون فوق العاده عالی

1/2 فنجان جعفری ریز خرد شده

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه

1/2 فنجان آرد همه منظوره

2 قاشق چای خوری سیر تازه خرد شده

8 تکه نازک لیمو

1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز

1 قاشق غذا خوری کره

 

 

مرغ سرخ شده
مرغ سرخ شده

 

طرز پخت مرغ سرخ شده با سس سیر و لیمو

مرحله 1

تکه های مرغ را برای ده دقیقه درون آب سرد قرار دهید.

سپس مرغ  ها را از آب خارج کرده و درون یک آبکش قرار دهید.

1 قاشق غذاخوری آب، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، کمی جعفری، 1/4 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل را درون ظرفی خوب با هم ترکیب کنید.

این موا برای مزه دار کردن مرغ استفاده می شوند.

پس تکه های مزغ را در این مواد قرار دهید.

 

مرحله2

آرد را در یک ظرف بریزید. تکه های مرغ مزه دار شده را درون آرد بزنید.

ماهی تابه را روی اجاق گاز صفحه ای قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید.

حالا تکه های مرغ را یکی یکی سرخ کنید و روی دستمال قرار دهید.

مرحله 3

درون ظرف دیگری کره ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس سیرها را اضافه کنید. کمی که سیرها را سرخ کردید، تخم گشنیز را هم به مواد اضافه کنید. چند تکه لیمو را نازک برش داده و در کره تفت دهید.

در نهایت آب لیمو را اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش کنید.

زمانی که مرغ را سرخ کردید و در ظرف سرو قرار دادید، این سس را روی آن بریزید.

 

ارزش غذایی این خوراک:

کالری 459

چربی 15 گرم

پروتئین 33 گرم

کربوهیدرات 45 گرم

فیبر 8 گرم

سدیم 348mg

کلسیم 3٪

پتاسیم 14٪

منبع:

cookinglight

 

مرغ سرخ شده با سس سیر و لیمو
5 (100%) 6 votes

درباره article

حتما ببینید

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ از اون پیتزاهایی هست که در عین سادگی و سریع الپخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + شش =