خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه نان ترتیلا با آرد ذرت در خانه

طرز تهیه نان ترتیلا با آرد ذرت در خانه

طرز تهیه نان ترتیلا بسیار ساده است. تمام خانم ها می توانند این ساده را در منزل درست کرده و جایگزین انواع نان های ساندویچی کنند. نان ترتیلا هم با آرد ذرت و هم با آرد گندم درست می شود.

اما نان ترتیلا با آرد ذرت بسیار محبوب تر است. چرا که کالری کمتری داشته و سبک تر است. این نان برای بیماران سلیاکی یا افرادی که منع مصرف گلوتن دارند بسیار مناسب.

طرز تهیه نان ترتیلا
طرز تهیه نان ترتیلا

مواد لازم برای تهیه نان ترتیلا با آرد ذرت

آرد ذرت 3 لیوان

آب گرم 1 لیوان

روغن 1/3 لیوان

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه نان ترتیلا با آرد ذرت

در یک کاسه متوسط آرد ذرت را با نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم.  

Tasty Kitchen Blog: Healthy Homemade Tortillas. Guest post by Maggy Keet of Three Many Cooks, recipe submitted by TK member KGSouthernComfort of Life in the A-Frame.

 

سپس روغن را اضافه کرده و با انگشتان خود مخلوط کنید تا زمانی که آرد و روغن ترکیب شده و تبدیل به خرده نان ریز شده شود.

بعد از این مرحله نوبت به اضاف کردن آب می رسد.

آب را هم کم کم اضاف کرده و مواد را مخلوط کنید.

Tasty Kitchen Blog: Healthy Homemade Tortillas. Guest post by Maggy Keet of Three Many Cooks, recipe submitted by TK member KGSouthernComfort of Life in the A-Frame.

 

خمیر راروی سطح کار قرار دهید.

روی سطح صافی کمی آرد بپاشید و سپس خمیر را روی آن قرار داده و خوب ورز دهید.

کیفیت نهایی نان ترتیلا به ورز دادن شما بستگی دارد.

خمیر را درون ظرفی قرار داده و روی آن را سلفون بکشید. خمیر برای 30 دقیقه باید استراحت کند.

Tasty Kitchen Blog: Healthy Homemade Tortillas. Guest post by Maggy Keet of Three Many Cooks, recipe submitted by TK member KGSouthernComfort of Life in the A-Frame.

 

خمیر را به تکه های کوچکی تقسیم کرده و سپس هر کدام را باز کنید.

طول خمیر را نباید زیاد بگیرید. ضخامت خمیر هم باید اندازه باشد.

ماهی تابه را روی اجاق گاز قرار داده و خمیر پهن شده را درون آن بگذارید.

اجازه می‌دهیم خمیر پخته شود رنگی نزدیک به قهوه‌ای بگیرد سپس نان‌ را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر نان هم 30ثانیه بپزد.

سپس نان را داخل یک بشقاب می گذاریم و اینکار را با تمام خمیر‌ها انجام می‌دهیم.

 اگر نان‌ها را زود از روی اجاق برنداریم و رنگ آن تیره شود، بلافاصله خشک شده و قابل استفاده برای ساندویچ و تاکو نمی‌باشد.

 نان‌ها را داخل یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار می‌دهیم تا تازه و گرم بماند و تا زمان سرو نرم بودن خود را حفظ کند.

منبع:

tastykitchen

 

درباره article

حتما ببینید

کوکی هنداونه

کوکی هندوانه

کوکی هنداونه خیلی خیلی راحت درست می شه. مهم اینه که بیس کار رو درست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 4 =