» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کوکی شکلاتی بدون آرد – بدون تخم مرغ و بدون شکر
بدون تخم مرغ - بدون شکر - بدون گلوتن - کوکی - مطالب - ویدئو

کوکی شکلاتی بدون آرد – بدون تخم مرغ و بدون شکر

مهر 9, 1403 5060

کوکی شکلاتی بدون آرد یک کوکی رژیمی و کاملا سالم هست که علاوه بر آرد، بدون تخم مرغ و بدون شکر درست میشه.

قبلا هم طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ رو در سایت گذاشتم.

این کوکی شکلاتی بدون آرد، یک کوکی نرم و براونی هست که فقط به سه ماده اصلی نیاز داره.

100% بدون آرد، بدون تخم مرغ و بدون شکر درست میشه و برای بیماران سلیاکی یا افرادی که در رژیم بدون گلوتن هستند مناسبه.

شیرینی این کوکی ها از موز تامین میشه پس هر چقدر موز رسیده تر باشه بهتره.

حتی میتونید از موزهای رسیده دارای لک سیاه هم استفاده کنید و در واقع این دستور بهترین کار برای استفاده از این موزها است.

با موز رسیده، دونات شکلاتی فوری هم میتونید درست کنید.

سه ماده اصلی که برای پخت کوکی شکلاتی بدون آرد به اون احتیاج دارین:

  1. موز کاملا رسیده
  2. کره بادام زمینی
  3. پودر کاکائو

همین!

برای دیدن آموزش های بیشتر و فیلم های آموزشی ایران پخت را در ایتا دنبال کنید.

مواد لازم:

  • 3 عدد موز بزرگ و رسیده پوره شده معادل یک و نیم پیمانه پوره موز
  • نصف پیمانه کره بادام زمینی
  • یک سوم پیمانه پودر کاکائو
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک سوم پیمانه شکلات چیپسی در صورت تمایل

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون آرد

در ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم بشه.

کف سینی فر را کاغذ روغنی بزارین و با برس چرب، روی کاغذ را کمی چرب کنید.

موز را پشت چنگال کاملا له و پوره کنید.

حالا کافیه تا تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن. با کمک اسکوپ بستنی، مقداری از مواد را با فاصله روی کاغذ بزارین.

کوکی شکلاتی بدون آرد

سینی را به مدت 15 دقیقه در فر بزارین تا کوکی ها بپزند.

بعد از این مدت سینی را خارج کنید و اجازه بدین کوکی ها کاملا سرد بشن.

کوکی شکلاتی بدون آرد

بافت کوکی ها کاملا نرم و براونی مانند هست.

رویه شیرینی ترد و داخل آن کاملا نرم و شکلاتی هست.

این کوکی ها در ظرف دربسته تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری هستن. می توانید آن ها را فریز کنید و قبل از استفاده در دمای محیط بزارین.

نکات مهم پخت کوکی شکلاتی بدون آرد:

  • این کوکی ها بدون شکر هستند. پس استفاده از موزهای کاملا شیرین برای داشتن طعمی شیرین در این کوکی ها الزامی است. اگر موز شما شیرین نیست میتونید یک سوم پیمانه شکر به موز اضافه کنید.
  • بافت این کوکی ها مثل براونی نرم هست. اگر دوست دارین بافت سفت تر و مشابه کوکی داشته باشید، یک سوم پیمانه آرد جو دوسر یا نصف پیمانه پودر نارگیل به مواد اضافه کنید.
  • اگر به کره بادام زمینی حساسیت دارید، کرم کنجد یا کره بادام درختی را جایگزین کنید.

اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت