خانه / غذای اصلی / رژیم غذایی بدون گلوتن / طرز تهیه پیتزا تاکو بدون فر

طرز تهیه پیتزا تاکو بدون فر

طرز تهیه پیتزا تاکو بدون فر
Rate this post

پیتزا تاکو یکی از غذهای معروف مکزیکی می باشد که از سال 1988 محبوبیت زیادی پیدا کرد. شما می توانید پیتزا تاکو را به راحتی در منزل درست کنید. چرا که طرز تهیه پیتزا تاکو بسیار ساده می باشد.

تاکو غذایی است که با نان ترتیلا درست می شود. این نان هم با آرد ذرت و هم با آرد گندم درست می شود.

ما قبلا در مطلبی طرز تهیه نان ترتیلا را آموزش دادیم. می توانید به لینک مربوطه مراعه کرده و آموزش را یاد بگیرید.

پیتزا تاکو
پیتزا تاکو

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا ترتیلا

نان ترتیلا

گوشت چرخ کرده

گوجه فرنگی

پودر پیاز

پودر سیر

فلفل قرمز

پنیر ماتزارلا

پنیر چدار

کنسرو ذرت

طرز تهیه پیتزا تاکو

در ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید. برای این کار ماهی تابه را روی اجاق گاز صفحه ای قرار داده و گوشت را درون آن بریزید.

 

کمی روغن به همراه پودر سیر و پودر پیاز به گوشت اضافه کنید.

گوشت را تفت دهید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

دقت کنید که این یک غذای مکزیکی است. بنابراین باید تند باشد.

کمی آب به گوشت اضاف کنید. 4 تا 5 دقیقه صبر کنید تا گوشت پخته شده و آب ان تمام شود.

پنیرها را میکس کنید

 

 

یک چهرام فنجان موتزارلا و یک چهارم فنجان پنیر چدار را درون ظرفی رنده کنید.

ترکیب این دو پنیر با هم طعم عالی به پیتزای تاکو شما می دهد.

تابه را روی حرارت گذاشته و نان ترتیلا را درون آن بگذارید.

حالا یک لایه از مواد گوشتی روی نان ترتیلا بریزید.

 

چند دقیقه صبر کنید. کمی پنیر روی مواد ریخته  و سپس یک نان دیگر روی مود گوشتی بگذارید.

روی نان دوم را کمی سس زده و پنیر بریزید. یک قاشق کوچک سس کچاب برای هر نان کافی است.

حلا درب تابه را ببندید.

سه دقیقه زمان نیاز دارید تا پنیرها آب شوند و پیتزای تاکو شما آماده شود.

پیتزا را تقسیم کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

 

منبع:

mashed

درباره article

حتما ببینید

سیب زمینی برشته

سیب زمینی برشته با پنیر پارمسان و سیر به عنوان بغل بشقابی

سیب زمینی برشته با پنیر پارمسان و سیر به عنوان بغل بشقابیRate this post سیب …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =