خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / کرفس پلو مجلسی با طعمی بی نظیر

کرفس پلو مجلسی با طعمی بی نظیر

کرفس پلو مجلسی با طعمی بی نظیر
5 (100%) 1 vote

کرفس پلو  یکی از غذاهای خوشمزه و پلوهای خوش عطر و طعم می باشد. برای تهیه کرفس پلو بهتر است از کرفس های جوان استفاده کنید.

با ایران پخت همراه باشید تا طرز تهیه این پلو خوشمزه را یاد بگیرید.

 

 

کرفس پلو
کرفس پلو

 

 

مواد لازم برای پخت کرفس پلو

 

  • نعنا و جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  • سیب زمینی: یک عدد بزرگ
  • روغن: به میزان لازم(برای سرخ کردن)
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: یک قاشق سوپ خوری
  • برنج: ۳ پیمانه
  • ساقه کرفس خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

طرز تهیه کرفس پلو خوشمزه و مجلسی

 

برای پخت کرفس پلو ابتدا برنج از چند ساعت قبل با مقدار نمک خیس کنید. همان طور که می دانید این برنج خیس خورده، روند پخت غذا را سریع و راحت می کند. گذشته از همه این موارد چنین برنجی به مراتب طعمی فوق العاده به غذا می دهد و مزه دارتر است.

برای ادامه کار مقداری روغن در تابه بریزید. پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید.

منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود و پیاز را به آن اضافه کنید. پیاز را به خوبی در روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود.

حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و آن را کمی در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

فلفل، زردچوبه، ادویه کاری و نمک را در همین مرحله از طرز تهیه کرفس پلو اضافه کنید تا گوشت مزه دار شود.

اگر تمایل دارید غذا خوش رنگ تر شود، در همین مرحله یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده را اضافه کنید.

حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات رسیده است.

کرفس خرد شده را به همراه نعنا و جعفری خرد شده به مخلوط مواد اضافه کنید.

در ادامه همه مواد را با هم تفت دهید. به جای جعفری می توانید از گشنیز استفاده کنید. وقتی کمی از آب بافت کرفس تبخیر شد، زیر شعله را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید.

برنج خیس خورده را به قابلمه آب در حال جوش اضافه کنید.

نمکش را اندازه کنید و آن گاه اجازه دهید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه برنج نیم پز شود. برنج را آبکش کرده و مقداری روغن کف قابلمه بریزید. برنج را به صورت کاملا یکنواخت در قابلمه بریزید.

یک لایه از مواد گوشتی و کرفس را روی برنج بریزید. آن گاه یک لایه برنج بریزید و پخش کنید. مخلوط مواد را دوباره روی برنج بریزید و آن گاه برنج بریزید. تا پایان مواد این کار را تکرار کنید.

درب قابلمه را قرار دهید و شعله را ملایم کنید. منتظر بمانید تا برنج دم بکشد. طرز تهیه کرفس پلو در همین مرحله به اتمام رسیده است.

در این مدت انتظار، سیب زمینی را به صورت مکعب های کوچک برش دهید و سرخ کنید. بعد از آماده شدن غذا، سیب زمینی های خوشمزه را نیز می توانید در کنار غذا نوش جان بفرمایید.

 

نکته:

در بعضی از دستورهای پخت کرفس پلو، از لوبیا قرمز پخته نیز استفاده می شود. در صورت تمایل لوبیا را پخته و به برنج اضافه کنید.

 

لینک کوتاه شده مطلب: http://iranpokht.ir/?p=4449

درباره article

حتما ببینید

کوکو سبزی پف دار

کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن

کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن4.9 (97.78%) 27 votes کوکو سبزی یکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 5 =