طرز تهیه کوکی سیب
طرز تهیه کوکی سیب ساده و خوشمزه تقدیم به همه شما کدبانوهای گل
کوکی سیب یکی از خوشمزه ترین کوکی های خونگی هست که به شدت توصیه می کنم درست کنید.
کوکی هایی غنی از عطر کره، دارای تکه های سیب، که همراه قهوه یا شیر و چایی بسیار لذیذ هستند.
خودتون رو آماده کنید تا فضای خونه رو پر از عطر سیب و کره کنید.
فصل پاییز، فرصت خوبی هست تا انواع شیرینی ها رو با این میوه خوشمزه امتحان کنید.
کمپوت سیب، کیک سیب و دارچین مجلسی هم ارزش امتحان کردن دارند.
برای دیدن آموزش های بیشتر و فیلم های آموزشی ایران پخت را در ایتادنبال کنید.
مواد لازم برای 13 تا 14 عدد کوکی:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر سفید یا قهوه ای ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- کره نصف پیمانه
- آرد دو پیمانه
- سیب یک عدد متوسط
- وانیل ۱/۴ ق چ
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
- گردو خرد شده در صورت تمایل
طرز تهیه کوکی سیب
فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
سیب رو پوست بگیرین و ریز خرد کنید یا رنده بزنید.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی بزارین.
کره رو ذوب کنید و بعد بزارین سرد بشه.
تخم مرغ و شکر رو به همراه وانیل چند دقیقه با همزن برقی یا دستی بزنید تا حجیم و کشدار بشه.
کره ذوب و سرد شده رو اضافه کنید و مجدد در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو داخل مواد الک کنید و با لیسک یا قاشق چوبی مواد رو مخلوط کنید.
اگر دوست دارین دارچین استفاده کنید، در این مرحله یک قاشق چایخوری دارچین همراه آرد الک کنید.
سیب ریز خرد شده و یا رنده شده رو هم اضافه و با مواد مخلوط کنید.
یک قاشق از مواد رو بردارین و با فاصله روی کاغذ روغنی بزارین.
حتما فاصله رو رعایت کنید و اندازه یک قاشق بردارین. کوکی سیب داخل فر پف میکنه و بزرگ تر میشه.
سینی رو در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار بدین.
دمای فرها متفاوت هست. نکته مهم اینه که زیر کوکی نباید خیلی تیره بشه.
همین که لبه ها کمی تغییر رنگ داشته باشن کافیه.
بعد از پخت باید اجازه بدین کوکی ها کامل سرد بشن بعد از کاغذ جدا کنید.
بعد از سرد شدن کامل، کمی پودر قند روی اون الک کنید و بعد هم به سلامتی و دل خوش میل کنید😍
طرز تهیه کوکی سیب به همین سادگی هست!
هیچ نکته خاصی برای پخت کوکی سیب وجود نداره جز این که اگر سیب ها را خیلی بزرگ خرد کنید، مخلوط کردنشون با خمیر کوکی سخت تر میشه و به خوبی در کوکی ها پخته نمیشن.
تا 5 روز در دمای محیط قابل نگهداری هست.
میتونید در ظرف دربسته بزارین و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
این نکته رو هم بگم که به راحتی در فردستساز یا تابه دوطرفه قابل درست کردن هست.
امیدوارم آموزش طرز تهیه کوکی سیب براتون مفید واقع بشه.
اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید.
رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!