» مطالب » قنادی » دسر » ژله » طرز تهیه پرتقال ژله ای
طرز تهیه پرتقال ژله ای
ژله - مطالب

طرز تهیه پرتقال ژله ای

مهر 13, 1403 50134

طرز تهیه پرتقال ژله ای خیلی خیلی آسونه.

پرتقال ژله ای محبوب قلب بچه ها هست. میتونید از ژله بسته بندی استفاده کنید یا مقداری ژلاتین بدون طعم به آب میوه اضافه کنید. درست کردن پرتقالزله ای بسیار سرگرم کننده و برای تعطیلات و مهمانی ها عالی است.

یه حسن دیگه ای هم که داره اینه که میتونید از یکی دو روز قبل درست کنید و در یخچال بزارین و روز مهمانی برش بزنید.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم  پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • پرتقال 2 عدد
  • 1 بسته ژله
  • یک و سه چهارم پیمانه آب

یا 

  • آبمیوه 4 پیمانه
  • 7 قاشق چایخوری ژلاتین بدون طعم

برای دیدن آموزش های بیشتر و فیلم های آموزشی ایران پخت را در ایتا دنبال کنید.

طرز تهیه پرتقال ژله ای

پرتقال ها را بشویید، قسمت بالایی آن را ببرید و قسمت داخلی آن را خارج کنید و فقط پوست آن باقی بماند. (آب آن را بگیرید و برای صبحانه بنوشید یا آن را صاف کنید و برای آب میوه با ژلاتین استفاده کنید.)

اگر از آب میوه و پودر ژلاتین استفاده میکنید، به ازای هر پیمانه آبمیوه، 3 تا 3 و نیم قاشق چایخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.

پودر ژلاتین را روی آبمیوه بپاشید و ده دقیقه کنار بزارین تا اصطلاحا شکفته بشه.

یک پیمانه آبمیوه رو گرم کنید و روی مخلوط آبمیوه و پودر ژلاتین بریزین و هم بزنید و بعد از این که ژلاتین حل شد، مخلوط را داخل پرتقال ها بریزین.

اما با پودر ژله آماده دیگه کار خیلی راحت تر میشه.

پرتقال ها را از وسط برش بزنید.

با کمک چاقو یا قاشق یا هر ابزار دیگه ای میوه داخل اون رو خارج کنید.

مراقب باشید که پرتقال سوراخ نشه.

پودر ژلاتین را با یک و سه چهارم پیمانه آب داغ مخلوط کنید و هم بزنید تا دانه های ژلاتین حل بشه.

برای شفاف شدن میتونید مخلوط را چند دقیقه روی بخار کتری بزارین تا کاملا شفاف بشه.

مخلوط را بعد از این که از حرارت افتاد، داخل پرتقال ها بریزین.

پرتقال ها را داخل یخچال بزارین.

بین 1 تا 4 ساعت زمان بدین تا ژله داخل پرتقال ها خوب بسته بشن.

طرز تهیه پرتقال ژله ای

ژله ها را برش بزنید و میل کنید.

میتونید در رنگ های مختلف درست کنید تا پرتقال های رنگی رنگی داشته باشین.

نکته طرز تهیه پرتقال ژله ای :

  • اگر از آبمیوه طبیعی استفاده میکنید، از آب انبه، آناناس و کیوی استفاده نکنید چون سفت نمیشن.
  • اگر به هر دلیلی منع مصرف ژلاتین حیوانی دارید میتونید از پودر آگار آگار استفاده کنید.
  • نکاتی که در مطلب خارج کردن ژله از قالب نوشتم رو حتما بخونید.

اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید.

رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت